Generacijski JAZZ, powered by Milka ovoga puta u ritmu nežnih nota

Objavljeno: 17.10.2024. 08:27h
Autor:
Foto: Promo

U Cineplexx-u u Ušću “odsvirana“ je nova epizoda podkasta Generacijski Jazz, koju možete poslušati na aplikaciji Naxi Player, u kojoj su do izražaja došli virtuoznost iskusne Jelisavete Seke Sablić i mladalački ritam Mirke Vasiljević, sve to uz nežne note i podršku Milka brenda.

Poznate glumice, koje su zasmejavale sve generacije savršenim tajmingom i britkim replikama u seriji „Ljubav, navika, panika“, sada su ukrstile svoje stavove i navike nastale usled odrastanja u različitim epohoma i sa publikom u Cineplexx-u u Usću podelile svoja mišljenja o generacijskom jazu.

Podkast uživo pod nazivom Generacijski Jazz, koji organizuju Naxi radio i Ušće Shopping Center, serijal je inspirativnih razgovora između pripadnika različitih generacija koji im pomaže da se bolje čuju, razumeju i u moru razlika pronađu zajedničke teme. U svakoj od epizoda donosi priče dveju inspirativnih osoba iz sveta filma, muzike, glume...

foto: Promo

U petoj epizodi gošće su bile Mirka Vasiljević i Jelisaveta Seka Sablić čiji razgovor se savršeno uklopio u kampanju „Milka za sve generacije“, koja ove jeseni ima za cilj da pomiri različite generacije, pomogne im da se bolje razumeju, premosti jaz između njih i podseti da nas nežnost spaja bez obzira na to kojoj generaciji pripadamo.

Prisutni u Cineplexx-u u Usću imali su priliku da se upoznaju sa nagradnom igrom koju Milka brend organizuje i sjajnim nagradama za sve generacije. Na sajtu milkazasvegeneracije.rs mogu se pronaći sve informacije o nagradnoj igri koja traje do 27. oktobra, a za sve one koji žele da se zabave i nauče nešto novo, tu je generacijski leksikon koji pojedine reči i izraze svojstvene određenoj generaciji prevodi na jezik razumljiv većini.

Do sledeće epizode, premostite generacijski jaz i podelite nežnost sa pripadnicima različitih generacija uz omiljenu Milka čokoladu!

foto: Promo