Ovu ženu je Bog poštedeo ogromne boli: Desila se užasna stvar, ali barem nije nikad saznala da joj je dete preminulo

Majka poznate balerine Mihaele de Prins koja je iznenada preminula u 29. godini, umrla je 24 sata nakon smrti ćerke, ne znajući šta se desilo njenom detetu.

Objavljeno: 16.10.2024. 17:56h 18:16h
Autor:
Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Priča o tragičnoj sudbini balerine Mihaele de Prins i njene majke Elejn je iskrena, potresna, i jedna od onih neponovljivih.

Mihaela, poznata balerina, preminula je iznenada u 29. godini. Samo 24 sata nakon njene smrti, umrla je i njena majka, Elejn de Prins, ne znajući da je izgubila ćerku. Njihov odlazak, jedan za drugim, kao da je povezala neka viša sila, iako su uzroci smrti bili potpuno nepovezani.

foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Elejn je preminula 11. septembra, dok se spremala za rutinsku operaciju. Kako je saopštila Džesika Volinski, prijateljica porodice, Elejn je umrla u miru, ne sluteći tragediju koja je pogodila njenu ćerku samo dan ranije. "Poslednjih nekoliko dana bilo je neizmerno teško, više nego što bilo ko može da zamisli. Porodica se suočava sa dvostrukim gubitkom – ne samo što su izgubili Mihaelu, već su izgubili i Elejn, ženu koja je usvojila Mihaelu i bila joj majka u svakom smislu reči", navodi se u saopštenju.

foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Elejn je bila majka koja je već ranije iskusila nezamislivu bol – izgubila je troje dece, ali na neki način, možda je bila pošteđena saznanja o gubitku četvrtog. "Teško je poverovati, ali Elejn je, Božjom milošću, pošteđena bola zbog smrti svoje ćerke. Njih dve su otišle zajedno, kao što su zajedno prošle kroz život," ističe se u saopštenju porodice.

foto: Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Porodica de Prins moli za privatnost u ovom trenutku, jer su suočeni s dvostrukim gubitkom u tako kratkom vremenskom razmaku. Njihov bol je nemerljiv, a gubitak dva voljena člana porodice u roku od 24 sata je tragedija koja ostavlja bez reči. Takođe, porodica se osvrnula na širenje netačnih informacija i nagađanja, pozivajući sve da poštuju istinu i njihove emocije u ovom teškom periodu.

foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Mihaela de Prins rođena je u Sijera Leoneu, zemlji gde je proživela mnogo teških trenutaka i nasilja pre nego što je usvojena. Postala je simbol snage i borbe, uspevši da izgradi sjajnu karijeru kao balerina. Ipak, porodica još uvek nije zvanično saopštila uzrok njene prerane smrti, ostavljajući javnost u neizvesnosti.

Ova priča ne nosi samo tugu, već i poruku o vezi između majke i ćerke koja je bila toliko snažna da ih čak ni smrt nije mogla razdvojiti.