Ostavio sam suprugu i dete zbog druge žene: Postoji samo jedan razlog zbog kog mi je koleginica postala ljubavnica

Muškarac koji je zbog ljubavnice ostavio ženu i dete, otkrio je zbog čega je to uradio.

Objavljeno: 15.10.2024. 09:55h
Foto: Shutterstock

Preljubničke afere sve su učestalije, a razlozi upuštanja u iste su mnogobrojni. Muškarac koji je otvoreno priznao da je svoju ženu prevario sa koleginicom, a potom napustio nju i sina zbog ljubavnice, iskreno je otkrio zbog čega se upustio u sve to.

Šon (ime je izmenjeno) je u svoju aferu ušao postepeno. Usled pritisaka na poslu, počeo je da se poverava koleginici koja nije znala mnogo o njegovom privatnom životu, pa ni to da ima suprugu i dete.

Na početku, kako kaže, bilo mu je lakše da priča sa nekim ko nije njegova žena, jer nije želeo da dodatno opterećuje svoju porodicu problemima s posla. Međutim, ubrzo je prijateljstvo preraslo u aferu, koja je trajala više od godinu dana, sve dok njegova supruga nije otkrila istinu.

foto: Shutterstock

U razgovoru za YourTango, Šon je objasnio razloge zbog kojih je prevario ženu, zašto je napustio svoju porodicu i da li bi, da može, sve uradio drugačije.

Kako je počela afera?

"Bio sam pod velikim stresom na poslu. Nisam želeo da opterećujem suprugu time, jer je situacija bila veoma napeta. Počeo sam da se poveravam koleginici. Isprva, bili su to samo prijateljski razgovori, ali ubrzo se to pretvorilo u nešto više."

Da li si supruzi odmah priznao aferu?

"Ne. Iskreno, nisam planirao ni da započnem aferu, a kamoli da napustim ženu. Sve je nekako vremenom izmaklo kontroli. Održavao sam oba odnosa duže vreme."

Koliko dugo je afera trajala?

"Više od godinu dana."

foto: Shutterstock

Da li afera još traje?

"Supruga je saznala nakon nešto više od godinu dana. Kada je otišla, nastavio sam vezu sa koleginicom."

Šta ti je prolazilo kroz glavu dok je veza sa koleginicom postajala ozbiljnija?

"Osećao sam unutrašnji sukob. S jedne strane, imao sam nekoga s kim sam mogao da razgovaram o poslu i problemima, a da time ne opterećujem svoju partnerku. Na neki način, bilo je olakšanje što sam imao osobu s kojom sam mogao da razgovaram, a da ne uznemirim ženu."

Da li je koleginica znala da imaš partnerku?

"Ne. U početku nije znala."

Kako je saznala?

"Kada je moja supruga otkrila aferu, kontaktirala je koleginicu i ispričala joj sve."

Kako je supruga otkrila aferu?

"Skrivao sam broj koleginice pod drugim imenom u telefonu. Jedne večeri, dok sam bio u krevetu, supruga je pregledala moj telefon i videla da često razgovaram sa istim brojem. Pozvala ga je i tada je otkrila istinu."

(Stil/ Zadovoljna)

Bonus video: