Kažu da je bivša žena Zvezdana Terzića još privlačnija od sadašnje: Oduzima dah zanosnim izgledom, a evo čime se bavi

Bivša žena Zvezdana Terzića nikada nije bila deo skandala, a svvetla reflektora zaobilazila je u širokom luku.

Objavljeno: 14.10.2024. 15:25h 15:32h
Foto: ATA Images

Zvezdan Terzić bivši srpski fudbaler i generalni direktor FK Crvene zvezde više od tri decenije bio je u braku sa Svetlanom Terzić, damom koja je vešto izbegava svetla reflektora, ne želeći da bude deo javnog sveta, te je nekadašnji sportistca i vrlo retko pričao o svojoj lepšoj polovini. Naime, posvetila se porodici i poslu, a najvažnije joj je bilo da izvede decu na pravi put.

Radila je kao profesor, a obaljva i funkciju direktor ajednog vrtića, tako da obožava rad sa mališanima, a sada uživa u društvu svojih unuka.

foto: ATA Images

Ostala je dosledan odluci da ne daje nikakve izjave za medije, tako da se može naći samo neka njena poneka slika sa porodičnih slavlja.

Bivša žena Zvezdana Terzića ne voli da se pojavljuje u javnosti

Iako je majka troje dece, sinova Nikše i Kostadina i ćerke Maše i baka trojice dečaka, Vidaka, Vuka i Kolje, po njenom izgledu ljudi kojoj daju mnogo manje godina. Negovana, odmerena, besprekornog stila Svetlana odaje utisak prave dame za koju je privatnost dragocena stvar.

FOTO: ATA Images
FOTO: ATA Images
FOTO: ATA Images
FOTO: Printscreen Youtube / Telegraf.rs TV
FOTO: Printscreen Youtube / Telegraf.rs TV
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Svom mužu je bila veliki vetar u leđa, dok je gradio svoju karijeru, ona se brinula da u njihovom domu sve savršeno funkcioniše.

Međutim, u njihovom harmoničnom odnosu pre pet godina došla je do nepremostivih nesuglasica, te su na ljubav stavili tačku i to i tajnosti.

Međutim, Zvezdan Terzić već je pronašao novu ljubav, stao je na ludi kameni dobio ćerkicu prošle godine sa bivšom voditeljkom Milicom Marković, inače prvom ženom Ognjena Amidžića.