Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine: Vodolije otvoreno flertuju, dok škorpije čekaju problemi u vezi

Evo šta su vam spremile zvezde za nedelju pred nama

Objavljeno: 13.10.2024. 20:12h
Autor:
Foto: Profimedia

OVAN

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine kaže da je veoma važno da u vezu unesete malo dinamike, posebno ukoliko traje više od godinu dana. Probajte nešto novo zajedno, uključujući i intimne igrarije. Pomoći će da ponovo zapalite strasti. Zvezde savetuju slobodnom Ovnu da se malo više potrudi da pronađe svoju drugu polovinu. Poznanstva koja sada sklapi imaju potencijal da prerastu u ozbiljnu vezu. U drugoj polovini nedelje izbegavajte rizike. Imate priliku da razjasnite skrivene, misteriozne i zbunjujuće situacije koje su se možda pojavile u vašem odnosu. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

foto: Shutterstock

BIK

Prva polovina nedelje biće povoljna za intenzivan, ali unosan rad. Sposobnost da se posvetite jednom zadatku doneće rezultate. Ipak, nemojte da se preopteretite, fokusirajte se na kvalitet, a ne na kvantitet. U ljubavi, zauzeti Bikovi će iskoristiti ovaj period za jačanje emotivne veze sa partnerom kroz zajedničke aktivnosti. Slobodni Bikovi će imati priliku da se povežu sa nekim ko deli njihove vrednosti. U drugoj polovini nedelje, budite oprezni, jer će vas drugi možda pokušati skrenuti sa puta. Moguće glavobolje. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Položaj planeta tokom prve polovine nedelje stvoriće prilike za razvoj ljubavnih, posebno bračnih odnosa. Blizanci u vezama treba da iskoriste ovaj trenutak da otkriju nove načine da za poboljšaju veze. Slobodni Blizanci će naići na zanimljive ljude koji će ih inspirisati. Na poslu se ne savetuje da rešavate probleme direktno, posebno ako je reč o uticajnim ljudima. Čuvajte se zamki i dvosmislenih ljudi. Zdravlje je solidno tokom cele nedelje. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RAK

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine kaže da tokom prve polovine sedmice biste mogli da se upustite u manji rizik. Ovaj period donosi važne i smele odluke koje će oblikovati vašu budućnost. Kada je ljubav u pitanju, zauzeti Rakovi bi trebalo da otvoreno razgovaraju sa partnerom o svojim željama i snovima. Slobodni Rakovi imaju priliku da privuku pažnju suprotnog pola zahvaljujući emotvnosti i toplini. Drugi deo nedelje donosi više komunikacije sa kolegama, pa pažljivo razlikujte prave prijatelje od onih koji žele da iskoriste vaše ideje. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

foto: Shutterstock

LAV

Vaš nedeljni horoskop kaže da će prva polovina sedmice biti povoljna za učenje, naročito u grupi. Ovo je pravi trenutak za povezivanje sa ljudima koji dele iste ciljeve i ambicije. Zauzeti Lavovi će ojačati vezu kroz zajedničke projekte i planove. Slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju nekoga posebnog na društvenim događajima. Stvaranje atmosfere udobnosti i osećaja sigurnosti u domu biće vam važno u drugoj polovini nedelje. Ovaj period je dobar za opuštanje, ali budite oprezni sa informacijama koje dolaze do vas – ne verujte svemu što čujete. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

DEVICA

Planete ukazuju na mogućnost kreativnog napretka i duhovnog razvoja. Ako se vaša profesija vezuje za kreativnost, uspeh je vrlo verovatan. U ljubavi, zauzete Device bi mogle da pronađu nove, kreativne načine da kažu partneru šta osećaju. Slobodne Device se bacaju u potragu za ljubavlju. Druga polovina nedelje savršena je za kreativno izražavanje, ali izbegavajte rasprave o porodičnim pitanjima. Mogući bolovi u zglobovima. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

VAGA

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine kaže da ćete tokom prve polovine sedmice biti posebno privlačni suprotnom polu. Vaša unutrašnja snaga i stabilnost će privući nove udvarače. Zauzete Vage očekuje emotivno stabilna sedmica, a s partnerom jačaju odnos kroz otvorene razgovore. Slobodne Vage koriste svoj šarm kako bi privukle pažnju potencijalnih partnera. U drugoj polovini nedelje, zdrav način života postaje prioritet, pa započnite sa pravilnom ishranom ili fizičkom aktivnošću. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Prva polovina nedelje je povoljna za rešavanje finansijskih pitanja. Ukoliko imate neke dugove, imaćet dobar plan kako da ih vratite. Zauzete Škorpije bi trebalo da neguju otvorenu komunikaciju sa partnerom kako bi izbegle nesporazume. Slobodne Škorpije bi trebalo da malo dublje razmotre svoje emotivne potrebe. Da li čeznete za ljubavlju ili da budete u centru nečije pažnje? Izbegavajte gužvu i tračeve, fokusirajte se na konstruktivne razgovore sa bliskim osobama. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

STRELAC

Tokom prve polovine nedelje, Strelčevi će biti energični i društveni. Zauzeti pripadnici ovog znaka bi mogli da očekuju duboke, intenzivne razgovore koji će ih još više povezati sa partnerom. Slobodni Strelčevi će iskoristiti svoju društvenost da upoznaju nekoga ko ih inspiriše. U drugoj polovini nedelje, savet zvezda je da se fokusirate na sigurnost i da se za važne odluke konsultujete sa partnerom. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

JARAC

Tokom prve polovine nedelje, Jarčevi će uspešno rešavati pitanja vezana za nekretnine. Zauzeti Jarčevi bi trebalo da razgovaraju sa partnerom o budućim planovima. Vreme je da vidite da li imate iste ideje. Slobodni Jarčevi bi mogli da upoznaju nekoga ko deli njihove ambicije, ali savet zvezda je da ne žure sa prelaskom na ozbiljnu fazu odnosa. Izbegavajte preterano rizikovanje u drugom delu nedelje. Redovno proveravajte pritisak. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

foto: Shutterstock

VODOLIJA

Prva polovina nedelje donosi prilike za flert i nova poznanstva. Slobodne Vodolije bi mogle da upoznaju potencijalnog partnera kroz društvene aktivnosti. U postojećim vezama, provodite više vremena sa partnerom kako biste ojačali vezu. Drugi deo nedelje fokusiraće se na zdravlje, ali izbegavajte da se sami lečite. Potražite savet stručnjaka kako biste bili sigurni da su tegobe prolazne i da ste dobili adekvatnu terapiju. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

RIBE

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2024. godine kaže de će tokom prve polovine sedmice Ribe biti fokusirane na zdravlje i prevenciju bolesti. Što se ljubavi tiče, zauzete Ribe treba da otvoreno razgovaraju sa partnerom o zajedničkim ciljevima. Slobodne Ribe bi mogle da iskoriste svoju kreativnost kako bi privukle pažnju suprotnog pola. U drugoj polovini nedelje, poslušajte savete voljenih i budite otvoreni za njihove ideje. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Stil / Mondo

Bonus video: