Na svadbi u Srbiji bi se svekrva odrekla i sina i snaje: Ono što su mladenci iz Hrvatske jeli umesto torte šokira

Mladenci iz Hrvatske su se odlučili da umesto torte, odaberu nešto sasvim drugačije.

Objavljeno: 10.10.2024. 13:57h
Autor:
Foto: Shutterstock

Mnogi su spomenuli kako su svadbene torte postale "nepristojno skupe" i kako je ovo odlična alternativa. Međutim, svekrva u Srbiji teško da bi ostala ravnodušna ako nema torte, i ako nije bogata naravno.

Skoro svaka svadba na našim prostorima ima sličan protokol i prati tradicionalne običaje. To uključuje bacanje bidermajera, prvi ples i svadbenu tortu koju mladenci zajedno seku. Međutim, ovaj mladi par se odlučio za nešto sasvim drugačije. Umesto torte, oni su jeli – picu kaprićozu.

Ovaj neobičan svadbeni trenutak podelio je korisnik Tiktoka @mhecim97 uz opis: "ŠOK!! Mladenci umesto svadbene torte jeli picu!", takođe je upitao svoje pratioce: "Šta vi mislite o ovome!?".

Nije prošlo dugo dok se komentari nisu počeli nizati, pa je tako jedna korisnica napisala: "Ne vole tortu...", dok je druga dodala: "Njihova svadba, njihov izbor". Treća je jednostavno napisala "Top", dok je četvrti dodao: "Savršeno. Svako radi šta hoće."

Ipak, bilo je i onih kojima se ovo baš nije dopalo, pa je jedna korisnica kratko napisala "NE", druga dodala: "Glupost. Torta je torta. Oduvek i zauvek." Treća je napisala: "Užas, koja glupost", a četvrta jednostavno "Glupo."

Mnogi su takođe spomenuli kako su svadbene torte postale "nepristojno skupe" i kako je ovo odlična alternativa.

Bonus video: