Došli zbog iste stvari a ponašali se kao najgori neprijatelji: Glumac nakon teške borbe oko sina više ne liči na sebe

Da li zbog toga što dugo nije bio u javnosti ili je mukotrpna borba za staratelstvo koju vodi sa bivšom ostavila traga na njemu, ali nekadašnji Holivudski zavodnik više ne liči na sebe

Objavljeno: 08.10.2024. 15:34h
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Olivier Martinez u prošlosti je zaveo brojne žene, među kojima su bile i Kajli Minog i Hali Beri. Međutim, danas je 58-godišnji glumac daleko od zavodnika koji je šarmom osvajao neke od najlepših žena na svetu.

Martinez je došao da podrži svog sina na fudbalskoj utakmici, a mnogi su primetili da isgleda mršavije i neurednije od izdanja u kakvima smo navikli da ga gledamo na crvenom tepihu.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zbog sina Macea trenutno vodi bitku za staratelstvo s glumicom Hali Beri. Glumica je izjavila kako je potrošila više od 200 hiljada dolara kako bi s Martinezom sarađivala u odgajanju desetogodišnjeg sina, uključujući 80 hiljada dolara na Olivierove sudske troškove. U dokumentima koje su preneli američki mediji Beri se požalila na to da se Martinez uzdržava od alimentacije te da odbija doneti zajedničke odluke vezane za njihovog sina.

Na utakmici sina bili su oboje, ali kao što je vidljivo na fotografijama, celo vreme držali su distancu.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Martinez i Beri upoznali su se na snimanju filma "Tamna plima" 2010. godine u Južnoj Africi, a kako su bili sveže zaljubili, intimne scene na velikom platnu su bile ubedljivije. Venčali su se 2013. godine, a tri meseca kasnije, u oktobru, dobili su sina Macea Roberta.

Njihovu vezu obeležio je skandal kada se Martinez fizički obračunao sa njenim bivšim partnerom, manekenom Gabrijelom Obrijem, sa kojim glumica ima ćerku Nahlu. Problem je nastao kada Obri nije hteo da da saglasnost da Nahla sa majkom i suprugom ode u Francusku, a obojica su posle incidenta završili u bolnici sa lakšim povredama.

foto: AP / Chris Pizzello

Osim tog incidenta, veza Berija i Martineza delovala je idealno, ali onda su u oktobru 2015. objavili da se razvode. "Teška srca smo odlučili da se rastanemo. Nastavljamo da se volimo i poštujemo i koncentrisaćemo se na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugom puno sreće u životu i nadamo se da ćete poštovati naše i što je najvažnije, privatnost naše dece dok prolazimo kroz ovo teško vreme“, podelio je ovaj bivši par, međutim izgleda da je to bila samo priča za javnost, a realnost je ipak malo drugačija.

Stil / showbuzz

Bonus video: