"Morali smo da zovemo policiju jer je neprestano tukla mog oca": Sin Ralfa Šumahera izneo jezive detalje propalog braka

Sin Ralfa Šumahera, David Šumaher, izneo je u javnosti detalje propalog braka njegovih roditelja, tvrdeći da ga je njegova majka stalno sputavala i da je "mentalno bolesna".

Objavljeno: 07.10.2024. 09:05h
Autor:
Foto: Eberhard Krieger / imago sportfotodienst / Profimedia

David Šumaher, stao je u odbrani svog oca Ralfa, dok se njegova svađa sa bivšom suprugom eskalira.

Bivši vozač Vilijamsa, Ralf, objavio je u julu da je u vezi sa svojim menadžerom iz Francuske, Etijenom Buskeom Kasanom.

Vest je izazvala rat optužbama između Šumahera i njegove bivše žene, koja ga je optužila da je lagao i izjavila da je "protraćila svoje najbolje godine" na njega.

foto: Thomas Pakusch / imago sportfotodienst / Profimedia

Par je prethodno bio u braku 14 godina i zajedno su dobili sina Davida pre nego što su se razveli 2015. godine.

Sada se i David javno oglasio po ovom pitanju, jasno stavljajući do znanja da je na očevoj strani i tvrdeći da njegova majka ima mentalne probleme, prenosi "Dejli mejl".

"Normalno, ne bih želeo da pričam o porodičnim stvarima u javnosti jer ovim temama nije mesto na internetu," počinje izjava, objavljena u sada izbrisanoj Instagram priči.

foto: Eibner-Pressefoto/Memmler / imago sportfotodienst / Profimedia

"Nažalost, moja majka očigledno misli drugačije. Sada je vreme da se tome stane na kraj: želim samo da živim svoj život u miru i ostvarim svoje ciljeve, bez pitanja o svemu onome za šta nas majka optužuje, mene i mog oca."

David je dalje tvrdio da njegova majka pati od "mentalnih problema" otkad on zna za sebe, ispričavši uznemirujuću priču iz detinjstva.

On je takođe otkrio: "Kada su se moji roditelji razveli 2015. godine, majka mi je pretila da će, ako ne budem živeo sa njom, uništiti moj životni san, što je značilo da će moj san da budem vozač trka biti uništen jer, zbog zajedničkog starateljstva, ona više ne bi potpisivala potrebne dokumente."

foto: Profimedia

"Pošto nije bila u mentalnom stanju da se brine o meni, a ja nisam želeo da odrastam u okruženju gde je jedina stvar koja je bitna ceo dan to koliko je moj otac loša osoba, jednostavno nisam želeo da budem oko nje."

"Bilo je situacija kada je htela da me odvede od mog oca protiv moje volje, a stvar je toliko izmakla kontroli da smo morali da zovemo policiju jer je neprestano tukla mog oca."

"Stalne optužbe protiv mog oca da mi je sve to ubacio u glavu i da govori samo loše o njoj, nisu ni približno tačne."

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Moj otac je uvek činio sve što je mogao kako bih imao dobar odnos sa majkom. Godinama me je tata ubeđivao da joj dam još jednu šansu. Uvek sam to odbijao jer nemam želju niti snage da prolazim kroz iste stvari ponovo – da budim stare uspomene i prolazim kroz ista iskustva."

"A njeno trenutno ponašanje je apsolutno sramno: moji roditelji su razvedeni već 9 godina! Molim vas, ostavite nas na miru i pustite nas da živimo naše živote – i mi ćemo vas ostaviti na miru!"

David Šumaher je podržao svim srcem svog oca i njegovu vezu sa Etjenom, a svi zajedno, uključujući i Davidovu devojku, bili su na odmoru letos na Ralfovoj jahti.

Bonus video: