Rađala mu decu, a on nju varao pune 3 godine: Na šok način saznala preljubu, pa mu napravila osvetu da je zapamti zauvek

Ljubavni život čuvene Gven Stefani danas cveta, dok je njen bivši suprug pronašao devojku koja je ista njena kopija.

Objavljeno: 03.10.2024. 16:46h
Autor:
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvena pevačica Gven Stefani, proslavlja svoj 55. rođendan.

Poznata kao velika pop ikona, čije pesme su postale evergrin i rado slušane u noćnom provodu, uvek svojom muzikom natera sve da đuskaju i osete lepotu življenja.

Njena karijera dostigla je svoj vrhunac tokom dvehiljaditih godina, i dok se sve čini da kod Gven Stefani ide lako, ne bi to isto moglo da se kaže i za njen ljubavni život. Gven je morala dosta toga da prođe u životu kako bi bila srećna u ljubavi.

foto: Profimedia

Najveću buru u ljubavi doživela je sa svojim bivšim suprugom Gavinom Rosdejlom. Gven Stefani je mnogo propatila nakon njihovog razvoda.

Par se venčao 2002. godine, a u braku su dobili troje dece. Međutim, brak im nije bio idiličan, posebno nakon što je Gavin svojoj supruzi priredio prevaru. Naime, Gavin je varao Gven čak tri godine s dadiljom Mindi Men, pa čak i onda kad je bila trudna s njihovim najmlađim detetom, sinom Apolom.

Stefani je bila slomljena kada je saznala za aferu svog supruga, nakon što je pronašla golišave slike i bezobrazne poruke koje je razmenjivao sa dadiljom sa kojom ju je varao. Tada se Gavinov mobilni telefon sinhronizovao s tabletom, a da on to nije shvatio, te je Gven na taj način saznala da je muž vara.

foto: AP / Todd Williamson

Nakon što ga je suočila sa skrinšotovima i golišavim fotografijama Gevin je priznao šta je uradio. Afera je trajala tri godine, a pitanje je koliko bi dugo još varao i lagao pevačicu da slučajno nije napravio propust.

On je danas u vezi sa svojom devojkom Hoanom, koja neverovatno podseća na Gven Stefani. Mnogi smatraju da nikako nije mogao da je preboli, zbog čega bira devojke koja liči na njegovu bivšu suprugu, čime mu se osvetila jer joj se urezala njemu u mozak.

Nova ljubav

Dok joj se brak raspadao, a mediji brujali o aferi njenog supruga, Gven je počela da radi kao sudija u "The Voice" i tu je upoznala Blejka Šeltona. Varnice su odmah nastale, a i sam muzičar prolazio je kroz krizu u sopstvenom braku.

Prijateljstvo je polako preraslo u ljubav, a Šelton je rešio da se razvede od supruge nakon 4 godine braka. Javnost je tada žestoko osudila pevačicu tvrdeći da je drugoj ženi uradila ono što je njoj rađeno, ali bilo je i onih koji su je branili tvrdeći da je njihov odnos bio čisto platonski dok se muzičar nije razveo.

foto: Profimedia

"Neverovatno mi je da nas je bog stavio u tu poziciju da imamo jedno drugo u tom trenutku. Nisam pokušavala ni u jednom trenutku da započnem vezu s njim, jednostavno se dogodilo", rekla je tada pevačica.

Par je zvanično potvrdio da su u vezi u decembru 2015. godine, a 2016. Gven je konačno okončala brak sa Rosdejlom. Tada su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu, a a Blejk je priznao da mu je pevačica promenila život na bolje.

U julu 2021. Blejk i Gven su se venčali na ceremoniji održanoj na njegovom ranču.

U nastavku pogledajte još fotografija predivne Gven Stefani:

FOTO: Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Bonus video: