Gvinet Paltrou obukla odelo savršeno za žene 50+: Sakriva nedostatke i ističe samo pravu eleganciju

Gvinet Paltrou je u odelu Sen Loran oduševila sve svojim savršenim izgledom.

Objavljeno: 25.09.2024. 14:23h
Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou blistala je na reviji Sen Loran za proleće-leto 2025, dokazavši još jednom zašto je jedna od modnih ikona svoje generacije. U elegantnom sivom odelu, Gvinet je pokazala da su klasika i minimalizam i dalje nepobedivi u svetu mode.

Njeno odelo, savršeno krojeno i sa naglaskom na struk, isticalo je siluetu, dok su široke pantalone dodale dozu nonšalancije. Ovaj komad garderobe nije samo naglasio njen osećaj za tihi luksuz, već i njenu sposobnost da zadrži jednostavan, a opet upečatljiv stil.

foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako se činilo da je odelo u prvom planu, detalji su bili ono što je kompletiralo njen izgled. Gvinet je nosila tamnosmeđe cipele sa špicastim vrhom, koje su razbile jednoličnost sive boje i dodale suptilan element kontrasta. Zlatno prstenje na rukama bili su jedini nakit, još jednom potvrđujući da je Gvinet savladala umetnost 'manje je više'.

Njena plava kosa, prirodno isfenirana, padala je preko ramena u jednostavnim pramenovima, dajući celokupnom izgledu dozu nepretenciozne elegancije.

foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šminka je bila svedena, s naglaskom na svežinu lica i blago naglašene oči, dok je tena bila besprekorna, dajući joj prirodan, zdrav izgled. Njena koža je zračila, a ceo stajling je pokazao kako se i u pedesetim godinama može izgledati neverovatno, s lakoćom i stilom.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gvinet je bila pravi primer kako odabir jednostavnih, ali moćnih komada može rezultirati besprekornim izgledom. Dok je publika uživala u modnom spektaklu Entonija Vakarela za Sen Loran, Gvinet Paltrou je bila oličenje klasike koja naravno s godinama postaje sve bolja.

FOTO: Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia
FOTO: Heather Ikei / Zuma Press / Profimedia
FOTO: First We Feast / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Bonus video: