Nakon venčanja shvatila sam zašto treba spavati sa momkom pre svadbe: Devojke, ne dozvolite da vas muž prevari kao mene

O kako sam se razočarala kada sam prvu bračnu noć legla sa njim u krevet...

Objavljeno: 25.09.2024. 10:55h
Autor:
Foto: Profimedia

Devojka koja je upravo ušla u brak požalila se kako je naivno poverovala dečku da želi da čeka na seks pre braka, a onda ju je u krevetu dočekao šok kada je uvidela da on ima mikropenis.

Na Redditu je 27-godišnja žena objasnila je da je njen 32-godišnji suprug odbijao njene pokušaje stupanja u intimne odnose i izvlačio se da je on takav, ‘staromodan‘.

Međutim, nakon što je otkrila da on ima abnormalno mali penis, potražila je savet na internetu jer se oseća krivom što se oseća uzrujano zbog toga i što joj je on verovatno lagao o tome zašto želi čekati do braka s intimnošću.

foto: Igor Mojzes / Alamy / Alamy / Profimedia

"Dakle, zabavljali smo se šest meseci. Bili smo vereni još šest i upravo smo se sad u subotu venčali. Bukvalno sam se vratila s medenog meseca pre nekoliko sati", započela je svoju ‘online ispovest‘.

Primetila je da njen suprug nije religiozan, ali je stalno tvrdio da je "staromodan" po tom pitanju i da se želi čuvati do braka.

"Nekoliko smo puta bili blizu toga da se poseksamo, ali nikada nismo otišli tako daleko. Pokušavala sam, ali uvek bi prestao nakon što bi situacija ‘otišla predaleko‘", priznala je.

Nakon što je otkrila da mu je penis dugačak ‘oko tri centimetra‘, htela je da zna da li ima pravo biti ljutita zbog toga.

"Da li sam luda što pišem sve ovo? Ljutita sam zbog toga što sam čekala do prve bračne noći da bih saznala da on verovatno nije tako ‘staromodan‘ kao što tvrdi da jest? Neću mu se rugati, iskreno ne znam ni kako bih započela tu temu s njim", napisala je na Redditu.

foto: Profimedia

"Iskreno, ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo i otišla sam s njim u grad, ali... Ne znam. Nekako se osećam loše. Kao da je sve poluistina... Ili mi je nešto prećutao. Ovo je u najmanju ruku bilo neočekivano", zaključila je.

Mnogi su joj u komentarima poručili da se tu radi o većem problemu od veličine penisa njenog novopečenog supruga.

"Ovo je ozbiljno pitanje poverenja", napisala je jedna korisnica Reddita. "Tu nije sporna veličina, već činjenica da pod broj 1, nije joj verovao dovoljno da bi joj rekao, i pod broj 2, sada mu ne može verovati da ponovno neće biti iskren prema njoj", glasio je drugi komentar.

"Wow... I ovo vam je, deco, razlog zašto se ne čeka do braka sa seksom", komentarisao je treći.

Jedna joj je osoba poručila da je pogrešno što se odlučila udati za njega nakon samo šest meseci. "U ovom trenutku, mislim da je pred vama još puno iznenađenja. Vežite se, jer upravo ste se udali za stranca", poručila joj je.