Pevačica ima armiju pomoćnika oko sebe: Umori se dok organizuje ko će šta da uradi za nju, a on je zadužen za najvažnije

Maja Šuput ne krije svoj luksuzni život, ima čoveka za kupovinu, čistačicu, lične frizere, dostavu

Objavljeno: 22.09.2024. 20:32h
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Hrvatska pevačica Maja Šuput jedna je od najtražinijih pevačica sa ovih prostora. Međutim njen uspeh nosi i posebno breme, pa tako ističe kako joj treba velika pomoć kako bi mogla tako dobro da organizuje svoj privatni život i da ne bi uspela da ima takvu karijeru da nije imala armiju pomoćnika.

„Prvo, imam muža koji je vikendom tu sa detetom, ja pevam, pa neko mora da bude sa detetom. Tako je, on je direktor brenda, a i ozbiljna pomoć sa detetom – mi smo tim, tandem. Da bih mogla da uradim toliko stvari, morala sam da obezbedim veliku pomoć sa strane“, počela je ona.

„Ako želim da izgledam ovako kako izgledan danas, ja nisam išla da kupim ono što imam, ali imam čoveka koji je otišao da to kupi. Imam nekoga ko je došao da mi opere kosu, imam ženu koja je obavljala poslove i čistila mi stan, imam dostavljača koji mi je doneo hranu, puno ljudi, ali jedino je važna dobra organizacija i da sve možete da platite.“ potpuno je iskrena Maja.

„Dakle, da bi sve bilo u redu, ja to sve organizujem i tu gubim dosta vremena, ali mnogo manje nego da sam uradio sve stvari koje sam nabrojala, tako da ima mnogo ljudi u stručnom štabu Maje Šuput“, otkrila je pevačica.

Stil / dnevno.hr

Bonus video: