3 nepogrešiva znaka da vas muž zaista voli: Od njih zavisi kakav će vam biti brak, tvrde psiholozi

Postoje 3 znaka da vas muž zaista voli, tvrde psiholozi.

Objavljeno: 17.09.2024. 10:22h
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Svako od nas je rođen sa željom da bude voljen i pažen. To je nešto što nikad ne nestaje. Možemo izgubiti kosu i figuru naše mladosti, ali potreba i želja za ljubavlju s vremenom ne jenjavaju. Kao što Frenk A. Klark kaže: "Beba se rađa sa potrebom da bude voljena i nikada je ne preraste."

Naravno, postoji više od tri načina da saznate da li ste voljeni više nego što mislite, takođe, ova tri znaka su temelji snažne, posvećene veze.

foto: Shutterstock

1. Uvek se držite zajedno

To znači da znate kako da se ne slažete jedni sa drugima, a da ne nanesete nepopravljivu štetu drugoj osobi. Drugim rečima, ne pretite da ćete raskinuti ili otići samo da biste bili u pravu i da biste došli do svog cilja. Ne koristite okrutnost kao oružje da povredite drugu osobu.

Svi mi u besu ponekad kažemo stvari koje nisu lepe, i žalimo zbog njih, ali to mora da bude redak događaj, a ne obrazac svađe. Časopis za porodična pitanja podržava tezu da je sposobnost neslaganja i diskusija o razlikama uz poštovanje i otvorenost neophodna za srećnu vezu.

2. Osećate se sigurno

Dr Fil to najbolje kaže kada o vašem partneru govori kao o "mekom mestu za pad". Bog zna suočavanje sa svakodnevnim frustracijama i nestabilnošću sveta je dovoljno stresno. Ne treba nam nikakav dodatni pritisak od najbližih. Ako ne možete da se osećate bezbedno da budete vi i da se izrazite u svojoj vezi, verovatno ne osećate pravu ljubav. Ljubav ne može rasti ako se ne neguje dobrotom.

foto: Shutterstock

3. Prihvatate jedno drugo onakvima kakvi jeste

Važan pokazatelj prave ljubavi je kada možete da prestanete da osuđujete osobu sa kojom ste i vidite je kao jedinstvenu osobu sa njenim slabostima i neobičnostima. Presuda je jedan od najvećih razarača ljubavi i veze, kao što je pokazano u studiji Američkog psihološkog udruženja o ponašanju i kritici supružnika. Majka Tereza ​​je to najbolje rekla: "Ako osuđujete ljude, nemate vremena da ih volite." Kada osuđujete drugog, tendencija je da želite da ih promenite. Ovo je način na koji kažemo sebi da smo u pravu, a da druga osoba nije u pravu. Ako želite da budete u pravu u svemu, nikada nećete biti srećni.

Koja su tri načina na koja možete biti sigurni da ste voljeni više nego što mislite? Šta kažete na tri reči: "Samo znaš!"

Prihvatanje punog intenziteta njegove ljubavi ima poseban osećaj u vezi sa tim, osećaj nevezanosti . To je blagoslov koji nam omogućava da prevaziđemo svoju potrebu za ljubavlju zasnovanu na egu i da se preselimo u mesto davanja ljubavi bez sebičnih motiva i bezuslovne.

Bonus video: