Koridor pomračenja traje od 18. septembra pa sve do 2. oktobra: Evo šta čeka svaki znak pojedinačno

Od 18. septembra do 2. oktobra 2024. Zemlja ulazi u koridor pomračenja. Ovo je dvonedeljni period između pomračenja Meseca i Sunca, koji je obično prilično težak.

Objavljeno: 16.09.2024. 15:11h
Autor:
Foto: Shutterstock

Аstrolog Julija Gikis obrazložila je šta koji znak očekuje tokom dve nedelje koridora pomračenja:

Ovan

Vaš zadatak je da se smirite i vidite šta se dešava oko vas, jer volite da uništite sve što vam je s puta. Zvezde savetuju da samo napravite pauzu. Možda ćete biti izloženi mišljenjima drugih ljudi i oni će vas zbuniti. Samo treba da slušate sebe!

Bik

Biće emocionalno teško sa prijateljima. Možda će vam izgledati kao da nemate prijatelje uz sebe, ali biće vam nemoguće i da sklopite nova prijateljstva.

Blizanci

Glavna stvar je da ne budete razočarani u ono što vam je važno. Može doći do emocionalnog pada i sukoba sa nadređenima. Problemi kod kuće će vas odvratiti od novih ciljeva i dostignuća.

Rak

Preispitajte veze i komunikaciju sa ljudima iz daleka. Oni vas mogu učiniti emotivnim. Mnoge Rakove će privući neobična putovanja i avanture. Ne planirajte putovanja, rizikuju da se pretvore u razočarenje.

Lav

Pojaviće se osećaj anksioznosti i straha. Ne privlačite krizne situacije sebi, bolje je razmišljati pozitivno. Seksualni problemi se takođe mogu pojaviti u vezi.

Devica

Sukobi sa partnerom će vam oduzeti mnogo energije. U problematičnoj vezi, shvatićete da više nema međusobnog razumevanja i snage da se to reši. U vezi u kojoj je sve odlično, partneri takođe mogu tražiti sukob i postati nesrećni.

Vage

Na poslu će sve biti teško, veoma emotivno. Možda se osećate kao da možete biti zamenjeni i da ste bezličan izvođač. Nemojte se brinuti, sve će doći na svoje.

Škorpija

Glavna stvar u ovom periodu je da se ne upuštate u sve ozbiljne stvari. Ovo je teško vreme za brak, jer ako bude problema, pobeći ćete od njih. Naučite da razgovarate o osećanjima i rešavate probleme u svom domu i porodici.

Strelac

Kućni ljubimci mogu biti dosadni, a svakodnevni život može biti depresivan. Osećaćete se sateranim u ćošak: nemoguće je napustiti dom, a napuštanje porodice je još teže. Ažuriranja će pomoći u borbi protiv tuge i melanholije. Na primer, promenite nešto u unutrašnjosti.

Jarac

Puno je gužve oko vas, informacije će možda biti teže procesuirati nego inače. Sukobi sa rođacima rizikuju da se intenziviraju i svi problemi će izaći na videlo. Period emocionalne nestabilnosti.

Vodolija

Težak finansijski period kada će nedostatak finansija dovesti do stresa. Novac dolazi i odlazi lako tokom ovog perioda. Dugovi mogu rasti ako ste neodgovorni prema svojim obavezama.

Riba

Ovaj period će za vas biti veoma osetljiv. Može postojati bolna reakcija na sve što se dešava okolo. Teško je sagledati tuđa mišljenja.