Voleo je Marinu Tucaković pa je ostavio zbog lepših devojaka: Katarinu Radivojević izbacio iz stana zbog 22 godine mlađe

Ljubavni život Olivera Mandića poprilično je turbulentan i prepun zanimljivih detalja.

Objavljeno: 14.09.2024. 14:31h
Foto: Printscreen Youtube / YU ROCK RADIO

Oliver Mandić jedan je od najpoznatjih srpskih muzičara, a veliku popularnost stekao je i među ženama. Njegov ljubavni život poprilično je turbulentan, a svi se i danas sećaju njegove veze sa glumicom Katarinom Radivojević.

Krajem sedamdesetih bio je u vezi sa Marinom Tucaković, a raskinuli su nakon 4 godine. Marina mu je najlepše pesme napisala posle raskida jer je patila zbog kraha njihove ljubavi. Njih dvoje nikada do sada nisu govorili o emocijama koje su ih vezivale, ali njihovo blisko okruženje zna da su se voleli.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vreme našeg zabavljanja napisala mi je "Ljuljaj me nežno". Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i lepših devojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je verovatno patila. Naša saradnja se nastavila i posle raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posle toga na mojim albumima. Radila mi je sve pesme osim "Dođe mi da vrisnem tvoje ime" i "Bobane" - kaže Mandić i navodi da su on i Marina i nakon raskida ostali dobri prijatelji i saradnici.

Glumicu izbacio iz satana i zamenio je 22 godine mlađom

Poznato je da je bio u ljubavnoj vezi sa Katarinom Radivojević, živeli su pod istim krovom, a njihova ljubav je u to vreme trajala čak deset godina. Prijatelji su očekivali da će im svakog časa uručiti pozivnice za svadbu ali nažalost došlo je do potpunog obrta koji je bio na ivici skandala.

foto: preentscreen/Youtube

Scenario je bio potpuno drugačiji a spekuliše se da je jednu od tada najlepših žena domaće javne scene njen tadašnji dečko ostavio preko noći.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Navodno ju je zamolio jedne noći da već ujutru napusti njegov stan i odnese svoje stvari, a sve zbog toga što se zaljubio u 22 godine mlađu Maju Kozlicu, sa kojom se kasnije i oženio. Njihova dugogodišnja veza je za muzičara istog trena postala prošlost.

foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sa Majom, jednom od direktorki Beogradskog sajma, dobio je ćerku, te nije krio da uživa u svakoj sekundi porodičnog sklada i mira.

Bonus video: