Bila je najružnija mlada ikada, a njena transformacija je sve ostavila bez teksta: Njena lepota danas oduzima dah

Žena koju su nazvali najružnijom mladom, odradila je transformaciju i danas izgleda potpuno drugačije.

Objavljeno: 14.09.2024. 11:52h 11:54h
Foto: Printscreen Youtube

Pre dvanaest godina svadba ove Ruskinje je bila glavna tema, kada je slika sa venčanja procurila u javnost, a ljudi su je zasuli uvredama na račun njenog fizičkog izgleda i prozvali najružnijom mladom na svetu. Nazivali su je raznim pogrdnim imenima, govorili da je rugoba, a njenom mužu su govorili da beži glavom bez obzira.

Iako su mnogi tvrdili da brak "najružnije mlade" neće potrajati i da će se razvesti, par je uspeo da pobije sve te glasine. Njihova veza je opstala i oni su postali roditelji. Kada se bura stišala par je jednostavno nestao u predgrađu Moskve. Nakon nekoliko godina, jedan novinar u Rusiji bio je u potrazi za vestima kada se setio priče o "ružnoj mladi".

foto: Printscreen Youtube

Na kraju je uspeo da je nađe i ostao je potpuno šokiran onim što je video. Ona je sada bila sasvim druga osoba. Fizička transformacija je bila neverovatna.

foto: Twitter / KatarinaVelika7

Kako kaže taj novinar, za šest godina uspela je da smrša zahvaljujući rigoroznim dijetama, vežbanjem, ali i liposukcijom. Nadogradnja kose, silikoni i sređivanje lica su je potpuno promenili.

foto: Printscreen Youtube

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže da je voli. Izabrao je da provede život sa njom zbog toga kakva je ona soba, a ne zbog njenog fizičkog izgleda.

Ipak, pojedini mediji pišu da autentičnost ove fotografije nije zvanično potvrđena. Šta vi mislite, da li je moguće da se ovoliko promenila?

(Blic Žena)

Bonus video: