Stefana je harala društvenim mrežama pa na vrhuncu slave otišla iz Srbije: Zaposlila se na pumpi i promenila lični opis

Mnogi se i danas sećaju internet zvezde Stefane Vujinović koja se proslavila kao "Nafurana mala", a danas izgleda potpuno drugačije.

Objavljeno: 13.09.2024. 20:43h 20:46h
Foto: Printscreen Youtube

Pre 14 godina Stefana Vujinović se proslavila kao jedna od glavih zvezdi tada veoma popularne društvene mreže Fejsbuk. Duga izblajhana kosa bila je njen zaštitni znak, a zbog svog stava dobila je nadimak "Nafurana mala".

Stefana je iskoristila popularnost koju je tada dobila i sa još jednom plavušom, oformila grupu Blony i snimila pesmu "Pali mali".

U trenutku slave imala je 15 godina, a mnogima je tada smetao i njen stil oblačenja koji ju je zapravo i proslavio. Izrazito taman ten iz solarijuma pratile su tigraste i pink odevne kombinacije. Među mladima je postavila trend korišćenja slova W umesto V.

- Živim u Švajcarskoj i radim u restoranu, a do skoro sam radila kao kasirka na pumpi. Ne nedostaje mi popularnost, ali imam želju da dođem u Srbiju i nastavim gde sam stala. Spremam nešto jako dobro, a uskoro će se i čuti… - rekla je Stefana jednom prilikom.

Otkrila je svojevremeno otkrila da je bila i udata, ali da je ta ljubav bila kratkog daha, te se ubrzo i razvela.

foto: Printscreen Instagram/ simonaapostolovic

- Bila sam udata, sada više nisam - kratko je rekla tada Vujinovićeva.

foto: Printscreen/youtube

Danas Stefana izgleda potpuno drugačije. Kosu je ofarbala u smeđe i svedeno se oblači. Potrudila se da potpuno izbriše iz sećanja period života kada je bila glavna zvezda interneta. Čak je uklonila i "napumpana usta". Danas, često na Instagram dodaje fotografije na kojima se vidi prirodan izgled, a mnogi komentarišu da je mnogo lepša nego ranije.

Bonus video: