Horoskop za 14. septembar: Strelčevi rešavaju stare probleme, Lav nikad uspešniji, a prava sreća čeka njih

Dnevni horoskop za 14. septembar kaže kako će Vaga morati da prekine flert, dok će Ribe dočekati svojih pet minuta

Objavljeno: 14.09.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, danas je od tipičnih Ovnova realno očekivati dosta aktivnosti, pre svega na polju organizacije i komunikacije.

Ljubav: Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvarljiva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Obratite neophodnu pažnju na urinarni trakt.

Bik

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Bika danas može biti u kontraritmu. Sa jedne strane dosta nizak nivo energije, a sa druge strane nekoliko ideja prosto golica maštu.

Ljubav: Zbog vidljive nedorečenosti i konfuznog ponašanja, ovaj dan nije povoljan za forsiranje bliskosti sa dragom osobom. Malo pasive može biti efektnije.

Zdravlje: Pad energije.

Blizanci

Posao: Najtipičniji predstavnici Blizanaca imaće danas veoma visok nivo energije i adrenalina, pa bi bila šteta da to ne iskoristite na valjan način i budete aktivni.

Ljubav: Današnje aktivnosti na polju ljubavi posmatrajte kao ulaganje za lepšu budućnost.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Rak

Posao: Dosta raznovrsnih obaveza čeka danas Rakove, a vaša energija nije baš na zavidnom nivou. Polako, bez žurbe, sve možete postići uz dobru organizaciju.

Ljubav: Određena sumnja i preispitivanje ličnih osećanja danas vam donosi nekoliko situacija da se ozbiljno zamislite, i pitate – šta želite od svog ljubavnog života.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Lav

Posao: Praktično ceo dan mogli bi da imate pojačan nemir i poriv za kretanjem. Neki poslovi mogu se veoma uspešno obaviti i u takvoj situaciji.

Ljubav: Ništa bitno drugačije i suštinski novo nema u najavi ljubavnih dešavanja za ovaj dan. Posvetite se negovanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vaše organizacijske predispozicije danas mogu koristiti kako vama tako i drugima. Bavite se dugoročnim planovima.

Ljubav: Posebno veliko angažovanje u sferi ljubavi danas verovatno niste ni planirali. Međutim, budite pripravni za promenu osnovnih planova.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Vrlo dobar dan, prepun različith aktivnosti nalazi se pred osobama rođenim u znaku Vage. Posebnu pažnju posvetite starim, dugogodišnjim saradnicima.

Ljubav: Stare simpatije ako ih ima, trebalo bi da ostavite u uspomenama, jer mogu biti ozbiljna smetnja novim prilikama, koje možete očekivati praktično od ovog danas.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Prvi dan vikenda je povoljan da predstavnici znaka Škorpije započinju važne razgovore i pregovore o novim profesionalnim projektima.

Ljubav: Srce vas verovatno vuče i gura na jednu stranu, dok sa druge stižu vrlo intrigantne vibracije i signali. Nemojte predugo čekati sa odlukom.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom.

Strelac

Posao: Ova subota nije loša ukoliko želite da sredite neke zaostale račune, i preispitate poslovne dogovore koji se iz različitih razloga do sada nisu realizovali.

Ljubav: Vrlo širok front delovanja u sferi ljubavi danas bi mogao da se otvori pred tipičnim Strelčevima. Nije lako boriti se na više frontova, fokusirajte sa na najvažniji.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Jarca danas neće biti najraspoloženija za duge priče i kompromisna poslovna rešenja. Potrudite se da sami sebi ne budete neprijatelj.

Ljubav: Sasvim korektan dan možete očekivati, prvenstveno ako želite da provedete miran dan sa voljenom osobom. Nemir donosi olako prihvatanje površnog flerta.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Zasluženi planirani odmor danas vam mogu prekinuti neočekivani pozivi kako od starih, tako i od novih poslovnih saradnika. Čeka vas dosta priče i objašnjavanja.

Ljubav: Astrološki aspekti ukazuju da bi u sferi ljubavi bilo dobro da što manje pričate i kombinujete. Ako se ukaže fina prilika potrudite se da budete direktni i konkretni.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost urinarnog trakta.

Ribe

Posao: Bilo kakve dodatne aktivnosti danas nisu poželjne. Većina predstavnika Riba imaće promenljiv i nestabilan nivo energije, i veoma je važno da je što racionalnije trošite.

Ljubav: Pokušajte da lepom i korektnom komunikacijom ublažite razloge za sumnju i nezadovoljstvo, koje već duži period unazad pokazujete.

Zdravlje: Izuzev izraženog osećaja umora, nema značajnijih upozorenja.