Zašto Kejt Midlton više ne nosi prsten princeze Dajane? Nakon bolesti se sasvim promenila, a novi video sve otkrio

Video u kojem Kejt Midlton saopštava da je završila sa hemoterapijama uveliko je obišao svet i gleda se svaka sitnica. Mnogi su primetili da vojvotkinja od Velsa više ne nosi verenički prsten

Objavljeno: 13.09.2024. 09:12h
Autor:
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kejt Midlton više ne nosi verenički prsten, poklon od Vilijama koji je pripadao njegovoj pokojnoj majci, princezi Dajani.

Kako je u novom videu objavila da je završila sa terapijama i lečenjem karcinoma, svaka sitnica u pomenutom videu je do detalja komentarisana. Najviše pažnje je privukla činjenica da ne nosi prsten koji je simbol njene i Vilijamove ljubavi.

foto: James Veysey/Shutterstock / imago sportfotodienst / Profimedia

Misterija nakita počela je u avgustu kada su se Kejt i princ Vilijam pojavili u spotu za Olimpijske igre. Obožavaoci su primetili odsustvo čuvenog cejlonskog safira od 12 karata uokvirenog dijamantima na princezinom prstu. Umesto toga, na svom uobičajenom mestu bila je burma od velškog zlata i novi komad nakita.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Neki stručnjaci, kao što je Maksvel Stoun, sugerisali su da je to možda stari komad iz Kejtine kolekcije. Na početku njihove veze, Vilijam je svojoj budućoj ženi poklonio zlatni prsten sa posebnim kamenjem- granatom i biserima. Međutim, neki, poput Loren Kihne iz The Court Jeveler, tvrde da prsten sa videa izgleda modernije i elegantnije sa ostatkom nakita Kejt Midlton, tako da je to potpuno nov komad.

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Video, koji je snimio čuveni Vil Vor, omogućio je fanovima da detaljnije vide Kejtinu ruku, posebno u desetoj sekundi kada ona vozi automobil. U to vreme, nepoznati prsten je ponovo zamenio safirni nakit.

Ne zaboravite da je prsten sa safirom nekada pripadao princezi Dajani, Vilijamovoj majci. Od njihove veridbe, Kejt taj prsten bukvalno nikad nije skidala sa ruke.

Prema mišljenju stručnjaka, nije bez razloga Kejt skinula prsten Ladi Di i umesto toga stavila poklon od svog supruga: upravo je Vilijam bio sa njom tokom borbe sa rakom. Novi prsten simbolizuje njihovu zajedničku borbu i suočavanje sa teškim vremenima. Ovaj gest pokazuje da je počelo novo poglavlje u princezinom životu.