Njihova ljubav traje skoro 2 decenije, a upoznali se preko telefona: I dalje se prepričava kako su se obukli za venčanje

Luka Modrić jedan je od najboljih fudbalera današnjice, a iza njega i njegovog uspeha stoji i supruga Vanja Modrić, telefonski razgovor od tri sata pokrenuo je istoriju

Objavljeno: 09.09.2024. 16:54h
Foto: Printscreen/instagram

Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije i zvezda Real Madrida Luka Modrić danas slavi 39. rođendan, a samo dan ranije upisao se u fudbalsku istoriju i odigrao 180. nastup za reprezentaciju.

U dresu svoje zemlje proslavio je svojevrsno punoletstvo, jer igra već 18 i po godina i postigao je brojne uspehe, a uz njega je uvek bila supruga Vanja Modrić.

foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Ljubavna priča Vanje i Luke nije jedna od onih tipičnih fudbaler-model spojeva. Lepa Vanja, devojački Bosnić i šest godina mlađi Luka upoznali su se kada je ona radila u agenciji Zdravka Mamića. Naime njena majka bila je šef računovodstva u Dinamu, a Vanja ju je često posećivala.

Luku, tada mladog fudbalera na samom početku karijere, upoznala je, na nimalo romantičan način, preko telefona. Taj poslovni razgovor trajao je tri sata i između tada 19-godišnjeg fudbalera i 25-godišnjeg ekonomiste planula je ljubav.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Samo šest meseci nakon prvog susreta, počeli su da žive zajedno. Venčali su se nakon četiri godine zabavljanja, 2010. godine kod matičara u Zagrebu. Bila je sreda popodne, a par je u zagrebački restoran Okrugljak stigao u ležernoj odeći. Naposletku, mlada, koja je bila u trećem tromesečju trudnoće, presvukla se u sivu svečanu haljinu, a mladoženja u odelo.

Iste godine dobili su sina Ivana. Tri godine kasnije rodila se Ema, a najmlađa Sofija 2017. godine. Godinu dana nakon građanskog venčanja, venčali su se u crkvi Gospe Lurdske, a raskošno slavlje bilo je upriličeno u hotelu Vestin.

Stil / jutarnji.hr

Bonus video: