Nedeljni horoskop: Velike greške na pomolu za sve, Bikovi neka se paze u ljubavi, a Strelčevi neka vode računa sa novcem

Donosimo vam horoskop za period od 9. do 15. septembra. Evo šta nas sve očekuje.

Objavljeno: 08.09.2024. 20:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2024. godine kaže da je prva polovina sedmice povoljna za kraća putovanja i susrete sa prijateljima, bivšim kolegama ili poznanicima. Ovo je dobro vreme za pisanje i primanje pisama, kao i za vesti od bliskih rođaka. Druga polovina nedelje donosi priliku za efikasno obavljanje kućnih poslova, a sve ćete obavljati uz veliki entuzijazam. Preporučuje se da izbegavate preterivanja koja bi mogla negativno uticati na zdravlje.

foto: Shutterstock

BIK

Početak nedelje doneće vam mogućnost da rešavate porodične i kućne probleme. Imaćete priliku da poboljšate odnose sa bliskim rođacima. Što se ljubavi tiče, vaša veza postaje emotivnija, a vaš odnos sa partnerom bliskiji. U drugoj polovini nedelje romantično raspoloženje i kreativna inspiracija preovladavaju. Izbegavajte da budete sebični u vezi i ne izazivajte ljubomoru, jer to može dovesti do žestokih svađa.

BLIZANCI

Prva polovina nedelje ispunjena je pozitivnim emocijama, idealni su dani za opuštanje i zabavu. Posvetite se deci, sportu, ili ako nemate decu, iskoristite vreme za romantične susrete. U drugom delu nedelje, fokusirajte se na svakodnevne i poslovne obaveze. Bićete spremniji za čišćenje doma i poboljšanje odnosa sa kolegama, ali izbegavajte finansijske transakcije i kredite.

RAK

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2024. godine savetuje da se tokom prve polovine sedmice posvetite zdravlju - povoljan je trenutak za preventivne preglede ili razgovor sa lekarom. U drugoj polovini nedelje mogući su nesporazumi u učenju i odnosima sa mentorima ili šefovima. Ljubavne veze sa strancima koje su započete tokom ove sedmice verovatno neće biti uspešne, ali ako ste u vezi, poradite na poboljšanju odnosa, isplatiće vam se dugoročno.

foto: Shutterstock

LAV

Vaš nedeljni horoskop kaže da će vam prva polovina sedmice biti u znaku usklađivanja ličnih i poslovnih odnosa. Iskrenost prema voljenoj osobi će ojačati poverenje u vezi. Drugi deo nedelje donosi mogućnosti za rešavanje pitanja vezanih za nasleđe, parnice ili alimentaciju. Pokušajte da se ne rasplinete na previše zadataka, fokusirajte se na ono što je najvažnije.

DEVICA

Ova nedelja bi mogla da bude vrlo emotivno intenzivna za vas. Iskoristite ovo vreme za rad na sebi i unapređenje intimnih odnosa. U drugoj polovini nedelje, prijateljstva sa suprotnim polom mogla bi da prerastu u romantične veze. Međutim, budite pažljivi, jer će biti teško da se vratite na prijateljski odnos nakon ovakvih promena. Takođe, zvezde vam prognoziraju uspeh ukoliko se bavite naučnim radom.

VAGA

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2024. godine kaže da vam prva polovina sedmice donosi priliku za učenje i širenje vidika. Upoznajte zanimljive ljude, možda čak i strance, koji će vam proširiti horizonte. Druga polovina nedelje zahteva da više povedete računa o zdravlju. Ukoliko primetite robleme, obratite se lekaru kako bi se na vreme sprečile komplikacije. Takođe, ovo je povoljan period za lični rast, bićete popularniji u kolektivu, a nadređeni će vas poštovati.

foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Prva polovina nedelje je povoljna za komunikaciju sa nadređenima i osobama od autoriteta. U drugom delu nedelje, kreativni planovi će vas preplaviti, mašta vam radi ubrzano, imate podršku prijatelja da svoje ideje sprovedete u delo. Međutim, u ljubavi su mogući problemi. Lenjost i određena doza samoživosti mogla bi da izazove negodovanje voljene osobe, što će dovesti do svađa. Obratite pažnju na partnerove potrebe i manje se bavite sopstvenim hirovima.

STRELAC

Početak nedelje doneće priliku da proširite krug prijatelja i poznanika, Naglašena je emotivnost u odnosima. Drugi deo nedelje posvetite samorazvoju i introspekciji. Imaćete priliku da uočite neke obrasce ponašanja koji vas blokiraju na putu ka sreći. Energija vam opada, pa ne planirajte intenzivne aktivnosti. Ovo je dobro vreme za brigu o zdravlju, ali izbegavajte rešavanje finansijskih pitanja ili velike kupovine.

JARAC

Prva polovina nedelje je idealna za odmor i povratak snage koja vas je pomalo napustila. U drugoj polovini nedelje ćete otvorenije izražavati osećanja, ali više ćete govoriti delima nego rečima, što će se partneru posebno dopasti. Pokušajte da budete pažljivi u komunikaciji, jer postoji rizik da partneru otkrijete nepotrebne informacije koje će uneti nemir u vezu. Poteškoće u učenju su moguće tokom ovog perioda.

foto: Shutterstock

VODOLIJA

Prva polovina nedelje biće povoljna za brigu o izgledu - nova frizura, odeća ili odlazak kod kozmetičara su u opticaju. Kakav utisak ostavljate na druge zavisi i od ponašanja, ne samo od izgleda, pa pokažite spontanost. Druga polovina nedelje je dobra za finansijske poslove i male kupovine, ali izbegavajte transakcije vezane za nekretnine. Moguće su poteškoće u porodičnim odnosima zbog poslovnih obaveza.

RIBE

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2024. godine kaže da ćete tokom ove nedelje pažnju posvetiti sebi! Vreme je da okrenete novi list i predano ćete raditi na tome da promenite stvari i razmišljanja koja vas sputavaju. Prva polovina nedelje donosi uspešno rešavanje finansijskih problema, dok druga polovina će biti u znaku romantike. Izbegavajte krajnosti u zabavi i ljubavi - flertujte i sklapajte prijateljstva, ali budite umereni u svojim postupcima.

Bonus video: