Bila sam sigurna u svog muža i verovala da nikada neće otići drugoj: Sad tvrdim - ovo je 5 znakova da vas više ne voli

Postoji 5 sigurnih znakova koji ukazuju na to da vas muž više ne voli.

Objavljeno: 08.09.2024. 13:04h
Foto: Shutterstock

Možete smišljati razna objašnjenja i opravdanja za njegovo ponašanje koliko god želite. Ali kada se određene radnje čoveka ponavljaju i kombinuju sa uznemirujućom doslednošću, možda je vreme da se oglasi alarm. Evo 5 radnji koje će reći da se odljubio.

Baš juče... ili malo ranije, bila sam sigurna u svog čoveka. Verovala sam da me nikada neće zameniti za drugu ženu. Ali onda je, sasvim neočekivano, takav ljubazan čovek počeo da se ponaša nekako drugačije. I to mi je dalo razlog da počnem da sumnjam u njegova osećanja. Kako na vreme shvatiti da ste se odljubili? Da li je zaista moguće popraviti situaciju?

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

5 simptoma neljubavi

Simptom br.1. Svakako treba da budete oprezni zbog njegove neshvatljive rasejanosti i loše prikrivene želje da se distancira od vas.

U komunikaciji su se pojavili sledeći znaci: postao je nagliji i razdražljiviji, nije mu drago zbog vašeg izgleda, prestao je da deli planove za budućnost. Možda je partner pronašao odnos poverenja negde drugde?

Simptom br.2. Vaš partner počinje da zaboravlja na zajedničke praznike i prestaje da vam daje poklone i lepe sitnice. Otuđio se prema vašim rođacima i prijateljima. Često samozadovoljan.

Simptom br.3. On je kategorički prestao da vam daje cveće , rekavši da nema ni novca ni vremena. Postalo je primetno da je prestao da bude nežan i sentimentalan. I takve male stvari kao što je cveće prestale su da postoje za njega.

foto: Shutterstock

Simptom br.4. On vam više ne govori o ljubavi. Nežnost je napustila vašu vezu . Na vaša pitanja odgovara umor i mnogo stvari koje treba da uradite.

Simptom br.5. Zvuči kao rečenica: izgubio je interesovanje za tebe, prestao je da bude pokretač u krevetu. Vaša intimna veza je postala formalna.

Šta da radim?

1. U ličnim odnosima nema mesta sumnji, nepoverenju ili lažima. Morate da shvatite da se odnosi ne mogu nastaviti „na visokoj nozi“ na neodređeno vreme; Prihvatite situaciju što je mirnije moguće. Ne izazivajte bes - ovo će samo pogoršati situaciju. Pokušajte da iskreno razgovarate sa partnerom bez histerije, pritiska da osećate sažaljenje i drugih alata za manipulaciju.

2. Ako je moguće, pokušajte da se pretvarate da je sve u redu i da se ništa kriminalno ne dešava. I u isto vreme vodite računa o sebi, svom izgledu i zapamtite svoja lična interesovanja. Prijavite se na čas fitnesa, idite na sastanak sa psihoterapeutom. Možda samo treba da se „odmarate“ jedno od drugog na neko vreme.

3. Pokušajte da vratite romantiku u vašu vezu. Pozovite svog partnera u bioskop ili u udoban restoran. Slična situacija, kada je partner izgubio nekadašnja osećanja, nije neuobičajena. A to zahteva maksimalnu izdržljivost, smirenost i malo lukavstva od žene da bi pokušala da vrati vezu.

Bonus video: