Šokantna istina o proizvodima koji nikad nisu povučeni sa tržišta!

U poslednje vreme sve češće smo svedoci povlačenja proizvoda sa tržišta – od hrane pa do nameštaja, zbog ozbiljnih problema sa bezbednošću ili kvalitetom.

Objavljeno: 07.09.2024. 11:57h 12:06h
Autor:
Foto: Shutterstock

Dok se javnost često uspaniči zbog ovih vesti, niko ne razmišlja o onim proizvodima koji su godinama prisutni na tržištu i nikada nisu izazvali nikakav problem. Šta je sa njima?

Jedan od tih retkih proizvoda je Perfex toalet-papir i ubrus, koji je sinonim za kvalitet i bezbednost već godinama. Dok mnogi brendovi krišom koriste reciklirani papir, Perfex je čista suprotnost! Perfex proizvodi isključivo od čiste celuloze, bez ikakvih tragova reciklaže.

A zašto je to važno? Reciklirani papir često sadrži opasne hemikalije koje se talože u telu i skoro ih je nemoguće izbaciti. Poznate su kao "večite hemikalije" i mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme, naročito u radu žlezda. Jezivo, zar ne?

Ali Perfex? On nema takve opasnosti! Perfexovi proizvodi prolaze najstrože kontrole kvaliteta, uključujući IFS standarde – garant bezbednosti. I ono što je najvažnije – nikada nisu povučeni sa tržišta!

Tu su i premium proizvodi, poput Professional ubrusa, napravljenog od eukaliptusove celuloze, koji bez problema menja krpu i savršen je za čišćenje stakla ili kuhinje. Savršeno rešenje za svaki dom!

I nemojmo zaboraviti Cotton Like toalet-papir. Njegova tri sloja čiste celuloze nude udobnost i izdržljivost, dok veći broj namotaja znači da rolnu nećete menjati svaki dan. Ovaj toalet-papir je poznat i van granica Srbije, posebno zbog svoje bezbednosti za osetljivu kožu, što ga čini idealnim i za decu.

Zato, sledeći put kad pomislite na sve te proizvode koji se povlače s tržišta, setite se Perfexa – proizvoda koji je tu da ostane!