Stiže nam kvadrat Merkura u Lavu sa Uranom: Svi znaci ne bi smeli da rade ove stvari, dovode do problema i gubitka novca

Najvažnije su 2 stvari - izbegavajte sumnjiva poznanstva i pazite na novac!

Objavljeno: 06.09.2024. 13:51h 14:27h
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Naime, stiže kvadrat Merkura u Lavu sa Uranom i tada će se dešavati neočekivane stvari pa je dobro pripremiti se na razna iznenađenja, ističu ruski astrolozi.

Ceo početak septembra biće ispunjen neizvesnošću, a ruski astrolozi donose prognoze koje bi trebalo dobro proučiti kako bismo što spremnije dočekali sve promene koje mogu da se dogode.

Prema rečima stručnjaka, pokušajte da izbegnete sumnjiva poznanstva, nemojte se prepustiti neumerenom konzumiranju slatkiša, kao ni nekontrolisanim hedonističkim zadovoljstvima.

foto: Shutterstock

Moguće je da ćete u ličnim odnosima postati preterano sumnjičavi, pokušajte da odbacite ova osećanja, ona su vam diktirana spolja.

Od 3. do 7. septembra, Merkurov kvadrat u Lavu sa Uranom uneće obnovu u naše živote. Videćete mnoge promene vezane za naslednike i njihove obrazovne institucije. Finansijska strana i interakcija sa državnim institucijama će se promeniti.

foto: Shutterstock

Ne preporučuje se kupovina opreme, raznih vrsta sprava, automobila i drugih vozila u ovom periodu, osim toga, nemojte žuriti sa donošenjem važnih odluka vezanih za finansijske troškove, piše Glossy.

Ne mogu se isključiti šokantne vesti u geopolitičkoj sferi, ozbiljne saobraćajne nezgode, neuspesi u postignutim dogovorima.