Roditelji ga na rođenju umotali u novine: A danas je jedan od najzgodnijih glumaca, sa visinom od 178 cm i 56 godina

Danijel Krejg promenio je izgled dod neprepoznatljivosti, a još uvek važi za jednog od najzgodnijih glumaca.

Objavljeno: 04.09.2024. 18:32h 18:37h
Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danijel Krejg pojavio se na crvenom tepihu u Veneciji i iznenadio javnost svojim novim izgledom. Naime, glumac sada ima dugu kosu, te ga je bilo jedva prepoznati. Društvo mu je pravila supruga Rejčel Vajs, koja je njegova velika podrška.

Uprkos činjenici da ima 56 godina, glumac je i dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca. Visok je 178 cm, te ga ni to nije sprečilo da dobije ulogu Džejms Bonda.

foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je 2005. godine prvi put predstavljen novi agent 007, javnost je bila preneražena. Krejg je bio previše plav, previše bled, a premalo elegantan... Zvali su ga blond, aludirajući da je plav, bledunjav. Ali pogledajte ga sada - Bond je od Krejga napravio frajera i svi će reći najboljeg agenta 007 kojeg je filmsko platno videlo.

foto: Profimedia

Danijel Krejg je rođen 2. marta 1968. godine u engleskom gradu Čester u porodici oca Timotija, koji je radio u železari, i majke Kerol, profesorke umetnosti. Kad se rodio, roditelji su Danijela zamotali u novine, jer nisu imali para za ćebence.

FOTO: MGM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: MPP/MTO / SOLARPIX / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Matt Crossick
FOTO: Reuters

"Na svet sam došao umotan kao porcija ribe i krompirića, a pogledajte me sad - na crvenom tepihu u smokingu s leptir mašnom i omegom na ruci", često se na svoj račun šalio Krejg, čije se bogatstvo danas procenjuje na 160 miliona dolara.

Bonus video: