Najvažniji modni saveti astrologa za svih 12 znakova: Otkrijte vaš idealan stil i dominirajte gde god da se pojavite

Pronađite svoj stil prema astrologiji & doživite ultimativni "glow up" – modni saveti za svih 12 znakova Zodijaka

Objavljeno: 04.09.2024. 13:58h 14:11h
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Astrolozi smatraju da svaki znak ima karakterističan modni ukus, a način oblačenja otkriva mnogo o pripadnicima Zodijaka.

Od hrabrih i avanturističkih Ovnova do sofisticiranih i klasičnih Jarčeva - otkrijte šta vašem horoskopskom znaku najbolje pristaje.

Ovan (21. mart - 19. april)

  • Stil: Energičan i avanturistički

Opis: Osobe rođene u znaku Ovna vole hrabre modne odluke i energične boje. Preferiraju dinamične i udobne komade poput kože, sportskih jakni i čizama. Crvena, narandžasta i intenzivne nijanse su njihove boje. Ovan često bira statement komade i ne boji se da se ističe.

Bik (20. april - 20. maj)

  • Stil: Elegantan i klasičan.

Opis: Bikovi su poznati po svom osećaju za luksuz i kvalitet. Preferiraju klasične komade u neutralnim tonovima poput bež, braon i zlatne. Njihov stil uključuje visokokvalitetne materijale, kao što su kašmir i svila, te elegantne krojeve. Uvek biraju komade koji su udobni i dugotrajni.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizanci (21. maj - 20. jun)

  • Stil: Raznovrstan i trendi.

Opis: Blizanci vole da eksperimentišu s modom i često menjaju stil. Njihov ormar je ispunjen komadima u živim bojama i uzorcima. Omiljeni su im slojeviti look-ovi, od jakni do zanimljivih aksesoara. Njihov stil je uvek u toku sa najnovijim trendovima.

Rak (21. juni - 22. jul)

  • Stil: Romantičan i udoban.

Opis: Rakovi preferiraju mekane i udobne komade. Njihov stil uključuje delikatne tkanine, kao što su čipka i pamuk, u pastelnim bojama. Romantične haljine i nežni aksesoari su ključni, a detalji poput čipkastih dugmadi i šalova dodaju toplinu njihovom izgledu.

Lav (23. jul - 22. avgust)

  • Stil: Dramatičan i luksuzan.

Opis: Lavovi vole da budu u centru pažnje i često biraju upečatljive komade. Njihov stil uključuje bogate boje poput zlatne, crvene i ljubičaste, te luksuzne materijale kao što su baršun i zlatni detalji. Obožavaju statement komade i sve što je glamurozno.

foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Devica (23. avgust - 22. septembar)

  • Stil: Elegantno jednostavan.

Opis: Devica preferira minimalistički i sofisticirani stil. Njihov ormar je ispunjen klasičnim komadima u neutralnim bojama, kao što su siva, bež i bela. Fokusiraju se na kvalitetne materijale i precizne krojeve. Njihova odeća je uvek besprekorno uklopljena i organizovana.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

  • Stil: Balansiran i sofisticiran.

Opis: Vage biraju odeću koja odražava njihovu ljubav prema estetici i ravnoteži. Preferiraju elegantne komade u harmoničnim bojama, često u kombinaciji sa zlatnim ili srebrnim aksesoarima. Njihov stil je sofisticiran, ali i svestran, uvek u skladu sa najnovijim trendovima.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

  • Stil: Intenzivan i misteriozan.

Opis: Škorpije vole tamne, bogate boje kao što su crna, bordo i smaragdno zelena. Njihov stil je dramatičan i često uključuje elemente poput kože i čipke. Obožavaju komade koji im omogućavaju da izraze svoju intenzivnu prirodu i misterioznost.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

  • Stil: Ležeran i avanturistički.

Opis: Strelci biraju udobnu i funkcionalnu odeću koja je pogodna za avanture. Njihov stil uključuje boho elemente, pruge i živahne uzorke. Obožavaju putovanja, pa je njihov ormar često ispunjen praktičnim, ali i modernim komadima

Jarac (22. decembar - 19. januar)

  • Stil: Klasičan i profesionalan.

Opis: Jarčevi preferiraju elegantan, ali i poslovan stil. Njihov ormar je ispunjen klasičnim komadima kao što su odela, visokokvalitetne košulje i elegantne haljine u neutralnim tonovima. Njihov stil je uvek sofisticiran i odražava njihov profesionalni pristup životu, piše Glossy.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

  • Stil: Inovativan i eklektičan.

Opis: Vodolije su poznate po svom neobičnom i avangardnom stilu. Oni biraju komade koji su jedinstveni i često eksperimentalni. Njihov ormar može sadržati futurističke ili retro komade u živim bojama i neuobičajenim krojevima.

Ribe (19. februar - 20. mart)

  • Stil: Sanjarski i umetnički.

Opis: Ribe preferiraju odeću koja je mekana i fluidna, često u pastelnim i ok

eanskim tonovima. Njihov stil uključuje delikatne tkanine poput svile i šifona, kao i umetničke detalje. Obožavaju komade koji odražavaju njihovu maštovitost i emotivnu prirodu