Horoskop za 4. septembar: Škorpija će strašno zabrljati na poslu, Devica nezadovoljna u ljubavi, a njih čeka uspeh

Dnevni horoskop za 4. septembar kaže da će Jarčevima sve ići od ruke, dok njih čeka preokret

Objavljeno: 04.09.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Prihvatite konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje koje vam dolaze iz proverenih izvora. Odličan je dan za pokretanje novih projekata.

Ljubav: Trebalo bi da ste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, trudite se da vam to niko ne pokvari.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Mogu se zagubiti neki delovi veoma važne dokumentacije i i sve to dovesti do još većeg usporenja i mogućeg razilaženja i pojačavanja svađi sa saradnicima.

Ljubav: Nemojte biti neobavezni u komunikaciji bolje precizirajte svaku sitnicu do najsitnijih detalja koja vam smeta.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Blizance, bilo da je reč o uspešnom rešavanju aktuelne problematike vezane za ranije prihvaćene obaveze, ili da su u pitanju inicijative za pokretanje novih poslovnih projekata.

Ljubav: Na ljubavnom planu možete da očekujete lep susret i fini razgovor sa simpatičnom osobom, pa eto prilike da se opustite i uživate u prijatnom društvu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Rak

Posao: Kod zaostalih obaveza ostalo je dosta toga da se razradi, da se papirološki sredi pre nego dođe do finalizacije nekog poslovnog dogovora. Idite korak po korak i razloga za zabrinutost neće biti.

Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, pa eto razloga da budete dobro raspoloženi i zadovoljni.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Sve se pokreće u dobrom smeru i mogli biste da napravite dobar temelj za nove poslovne dogovore. Imaćete podršku nadređenih i pomoć u svakom segmentu.

Ljubav: Malo se volite, pa se malo svađate, i to je nekako postao deo vaše svakodnevice. Suzdržite se od nesmislenih komentara na svaku sitnicu..

Zdravlje: Povedite malo više računa o ishrani.

Devica

Posao: Izvesna doza nestrpljenja i vidljivog nezadovoljstva zbog neophodnosti promena planova i prilagođavanja drugačijim poslovnim pristupima pratiće Device ove srede. Budite strpljivi i ne upadajte u konflikte.

Ljubav: Ma koliko se draga osoba trudila oko vas i da vam udovolji, vama to kao da nije dovoljno. Budite realni.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo. Moguća komunikacija sa nekom bitnom osobom iz prošlosti.

Ljubav: Pre nego što se pozabavite sopstvenim stavovima i očekivanjima u ljubavi, proverite da li ima nerešenih dilema iz prošlosti.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Bez većih trzavica i manjkavosti ba vašem profesionalnom planu danas, uz možda par ispravki vezanih za papirologiju ili neki propust vezan za dokumentaciju.

Ljubav: Slobodne Škorpije, ukoliko do sada niste upoznali neku zanimljivu osobu i započeli komunikaciju, imaćete prilike za bar jednu priliku i to preko prijatelja ili društvenih mreža.

Zdravlje: Iscrpljenost, umor.

Strelac

Posao: Iako može biti manjih zastoja, to ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem, jer ste vi rešili da se maksimalno organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama.

Ljubav: Pokušajte sve da radite u paru, i samo tako uspećete da prebrodite sve izazove.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Neke informacije vam mogu pristići iz inostranstva. Moguća su i putovanja poslovnog tipa.

Ljubav: Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a vašoj dragoj osobi je to baš potrebno.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Klima na poslovnom horizontu nagoveštava vrlo dobre rezultate, samo je bitno da precizno odredite fokus i dosledno sprovodite realizaciju profesionalnih prioriteta.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete teme iz prošlosti, da se hvatate za sitnice jer ništa pozitivno nećete postići.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Ribe

Posao: Moguće je da vas danas očekuje dodatno angažovanje na polju koje nema direktne veze sa osnovnim profesionalnim delatnostima, što bi moglo da od vas zahteva dodatnu reorganizaciju.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Jačajte imunitet.