Pričali su da je najružnija žena koja je razvela najlepši par: Sada je na korak da postane milijarderka

Pre par godina ona je bila na ivici bankrota, a danas je jedna od najbogatijih pop zvezda

Objavljeno: 03.09.2024. 08:35h 08:40h
Autor:
Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pop zvezda, kantautorka, glumica, dobitnica 13 Gremi nagrada, Zlatnog globusa, BAFTE i Oskara, aktivistkinja, filantrop i još mnogo toga - sve je to Lejdi Gaga koja je teška čitavih 900 miliona dolara.

A do samo pre par godina bila je u dugu tri miliona dolara jer njena svetska turneja The Monster Ball nije prošla kako je planirano.

Ipak, suvi talenat kakav ona ima ne može a da ne bude prepoznat. Tako je bilo od 2007. godine kada je počela da niže hitove: "Poker Face", „Just Dance“, „Papparazi“, „Bad Romance“, dok ćemo je ove jeseni gledati u filmu Džoker.

foto: Printscreen/Instagram

I danas nema više osobe koja bi se iznenadila kada biste rekli da Lejdi Gaga glumi. Posle filma "Zvezda je rođena", gde je glumila pored Bredli Kupera, Lejdi Gaga je dokazala svima da je kadra da iznese emociju i da sve ubedi da je zaljubljena u lika koji je alkoholičar i narkoman.

Ali malo kome je promaklo da se njena gluma prenela i van ekrana. Toliko je bila zaljubljena u Bredlija tih par meseci da to nije moglo da se sakrije ni tokom njihovog nastupa na dodeli Oskara.

Par je otpevao pesmu iz pomenutog filma, a svima je bilo vidno neprijatno i to zbog Bredlijeve partnerke Irine Šajk koja je sve to gledala iz publike. Nedugo potom Bredli Kuper ostao je bez Irine Šajk i to zbog Lejdi Gage.

Ljudi nisu prestajali da je ogovaraju pričajući okolo da je ona najružnija žena koja je razvela najlepši par na svetu.

FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Rob Carr / Getty images / Profimedia

Polanski je tehnološki preduzetnik, koji je osnovao Parker fondaciju 2015. zajedno sa Šonom Parkerom, suosnivačem velikih tehnoloških firmi kao što su Napster i Fejsbuk(sada Meta). Ova filantropska organizacija podržava izučavanje prirode, globalno javno zdravlje, građanske angažmane i umetnost. On je takođe u odboru Parker instituta za imunoterapiju raka sa sedištem u San Francisku, koji sponzoriše istraživanja o lečenju raka.