Muž je imao obraza da mi kaže: "Moja ljubavnica je ista ti od pre 30 godina" Kada ga nisam uništila na mestu

Kaže da ga druga žena podseća na mene: "Ista je ti, u periodu kada smo bili mladi, od pre 30 godina". Rekao je to kao da mi daje kompliment

Objavljeno: 03.09.2024. 08:09h 08:15h
Autor:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Iskrene ispovesti ovih ljudi uvek mogu da reše neke nedoumice koje i sami imamo. Osim toga, ako su oni uspeli rešiti ovako ozbiljne probleme, možete i vi ono što vas muči.

"Ja imam 58, a moj muž 59. Zajedno smo 32 godine. Godinama smo bili jako zaljubljeni i vodili smo bezbrižan život. Imamo dvoje odrasle dece koja su otišla svojim putevima.

Moj muž je pre pet godina dobio fantastičan posao u Dubaiu.

Nikad nisam ni pomislila da bi on mogao da ima ljubavnicu, tek dok na njegovoj kartici nisam videla izvode i račune za spa centar, nakit, šampanjac, donji veš...

Ilustracijafoto: Shutterstock

Godinama jedno drugom nismo poklanjali bilo šta, pa sam odmah znala da to ništa nije za mene. Osećala sam da mi se stomak zavezao, znala sam da se nešto dešava.

Kada sam ga suočila sa problemom, rekao mi je da ima mnogo mlađu ženu, da ima seks sa koleginicom, ali mi je obećao da će sada odmah to sve da prekine.

A onda je rekao nešto užasno bolno za mene: "Podsetila me na tebe. Na tebe od pre 30 godine," rekao je to kao da mi daje kompliment.

Možda je mislio da je to neka vrsta opravdanja, ali me je uništilo.

Njegov komentar je učinio da se osećam starije nego ikad i manje privlačno nego kada smo se upoznali - i sada ne mogu da prestanem da razmišljam o toj ženi.

Uskoro ponovo treba da ide u Dubai, a ja razmišljam da idem sa njim. Plašim se tog njegovog puta."

Ilustracijafoto: Shutterstock

Psiholog joj je ovako savetovao:

"Nije ni čudo što mu ne verujete. Morate sada biti sto posto sigurni da je on tu aferu završio. Vaša nesigurnost je znak da tu nešto nije kako treba.

Razgovarajte sa njim iskreno, zamolite ga da vam sve objasni. Ne razmišljajte o godinama te žene. Možda ste vi stariji, ali i on je. I godine imaju svoje prednosti, zato razmišljajte o tome. Nikako o nesigrunosti i nedostacima.

A on mora dobro da se potrudi oko vas kako bi vas uverio da vas i dalje voli."

Šta biste vi savetovali ovoj ženi? Pišite nam u komentarima.