Turska hit serija na Kurir televiziji

ZAPOČNITE I ZAVRŠITE SVAKI RADNI DAN UZ “SILU”

Svakog radnog dana u 10.00 i 22.15h

Objavljeno: 02.09.2024. 11:35h
Autor:
Foto: Promo

Dugo najavljivana, jedna od najgledanijih turskih serija, Sila, čeka vas svakog radnog dana od 22.15 časova na Kurir televiziji, kao i u repriznom terminu od 10 sati! Serija koja je osvojila srca miliona gledalaca širom sveta, sada gledaocima Kurir televizije pruža priliku da se upustite u priču koja spaja ljubav, tradiciju i borbu za slobodu.

Sila je kompleksna i dinamična priča koja će vas provesti kroz život mlade žene koja posle godina provedenih daleko od svoje prave porodice, biva prisiljena da se suoči sa svetom koji nije birala. Ona je vesela i moderna devojka koja živi u Istanbulu. Njen život se menja iz korena kada po nju dođu biološki otac i brat. Kako bi spasila život bratu i njegovoj verenici, Sila se pod prisilom udaje za Boran–agu. Postaje zarobljenica novog doma u kom vlada običaj po kom je žena vlasništvo svog muža. Planira beg, ali se u međuvremenu dešava nešto neočekivano, Sila shvata da se zaljubljuje u Borana.

foto: Promo

Ovo je priča o hrabrosti, snazi i ljubavi koja prevazilazi sve prepreke. Serija koja dira u srce i vuče vas da se zamislite nad velikim opsegom životnih izazova, savršeno isprepletanih i satkanih u jednu priču.

foto: Promo

Ova serija vam neće pružiti samo zabavu, ona će vam prirediti pravo putovanje kroz najširi spektar emocija.

Kurir televizija vam donosi sve epizode ove izuzetne serije, koja je ušla u istoriju turske televizije.

foto: Promo

„Sila je vesnik novog koncepta u našem serijskom programu. To je prva turska serija koju emitujemo, a u jesenjoj programskoj šemi, ponudićemo i fantastičnu seriju o ljubavnom trouglu, koja će se, verujem, mnogim ljubiteljima ljubavnih priča naročito dopasti”, reči su Ivana Kleuta, direktora spoljnih produkcija na Kurir televiziji.

foto: Promo

Ne propustite priliku da uronite u svet ljubavi i borbe – Sila je na Kurir televiziji! Gledajte je svakog radnog dana od 22.15 časova, kao i u repriznom terminu, radnim danima u 10.00 sati.

Gledajte Kurir televiziju i “Silu”!

Promo