Horoskop za 3. septembar: Vagama sledi izazov života, Strelčevi nikad srećniji, a njima će napokon da se ostvare snovi

Horoskop za 3. septembar kaže kako će Bik propatiti na poslu, dok će Blizanci osetiti šta znači konkurencija

Objavljeno: 03.09.2024. 05:00h
Autor:
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovnovi su prepoznatljivi po individualnoj preduzimljivosti, pa neće biti iznenađenje pokretanje bar jednog pitanja u vezi novih profesionalnih projekata.

Ljubav: Mirno more bez nagoveštaja nekih većih talasanja očekuje vas na ljubavnom planu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Aktuelna poslovna situacija i prateće okolnosti neće biti baš naklonjena bikovskim ciljevima i željama, može biti ponavljanja i vraćanja na početak, što će zahtevati pojačanu komunikaciju sa saradnicima.

Ljubav: Voljena osoba se oseća nesigurno i potrebno joj je pažnja i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani.

Zdravlje: Mogući manji respiratorni problemi.

Blizanci

Posao: Uključite sve raspoložive radne motore i spremno se suočite za najvećim profesionalnim izazovima, imate vrlo realne šanse da sve prepreke uspešno savladate i privedete kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Za prepuštanje inerciji i ponašanje po principu linije manjeg otpora nema razloga u sferi ljubav, od vas sve zavisi.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Neće biti iznenađenje ukoliko vas danas sustignu ekstra obaveze, bilo nezavršene bilo dodatne nove. Nema razloga za žurbu ili preskakanje redosleda.

Ljubav: Monotonija se uvukla u vaše ljubavne redove, ne dozvolite da se uspavate previvše.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka imaju vrlo dobre predispozicije za bezmalo sve profesionalne aktivnosti, bićete praktični, racionalni i brzo razmišljati, pa ćete sa lakoćom moći da pronađete rešenja za neku problematiku.

Ljubav: Astrološke okolnosti nisu naklonjenje većini Lavova, pokušajte da primedbe zadržite za sebe, pokažite više razumevanja za drugu stranu.

Zdravlje: Povedite malo više računa o ishrani.

Devica

Posao: Veoma je bitno da budete maksimakno precizni i jednostavni u svojim zahtevima, a svaku nejasnoću sa druge strane na vreme pokušajte da otklonite. Posebno vodite računa o papirologiji.

Ljubav: Pozitivne okolnosti na polju ljubavnih relacija valjalo bi iskoristiti, pre svega u nameri da započnete neku novu priču ili postojeće stanje partnerskih veza podignete na viši nivo. Samo napred.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Biće problema sa papirima, dogovorima, može biti teškoća oko finansija mnogo više nego što ste računali, morate naći model da posao privedete kraju.

Ljubav: Poslovno okruženje moglo bi da predstavlja prvu ciljnu grupu gde su moguća nova poznanstva sa osobama koje zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Očekuje vas par vrlo bitnih sastanaka, i mogu se pokrenuti nova dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali.

Ljubav: Potencijalnih varnica i ljubavnih signala trebalo bi da bude na sve strane i tokom ovog dana, pa budite pripravni da adekvatno registrujete i reagujete bar na neku od njih.

Zdravlje: Iscrpljenost, umor.

Strelac

Posao: Još jedan naporan dan je pred tipičnim Strelčevima, a eventualni manji zastoji se mogu očekivati na polju tehničke organizacije i komunikacije.

Ljubav: Dan je kao stvoren da uživate u uzajmoj pažnji sa voljenom osobom i posvetite se nekim zadjedničkim aktivnostima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Po nepisanom pravilu Jarčevi napreduju ka svojim ciljevima sigurno ali sporije od većine drugih. Sve i da hoćete, nije realno bilo kakvo ubrzavanje realizacije već prihvaćenih poslovnih zadataka.

Ljubav: Prisutni su sumnje i nepoverenje, a prisutno je i da oboje brzo menjate raspoloženja i non stop se igrate vruće - hladno situacija. Rešenje je samo komunikacija.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Praktično od prvih sati ovog radnog dana čekaju vas obaveze, ali i nerviranje zbog osećaja skučenog prostora delovanja na profesionalnom planu. Uspećete nekako sve da završite uz malo više potrošene mentalne energije pre svega.

Ljubav: Dobro procenite situaciju i okolnosti pre nego što napravite naredni korak, ali se nemojte povlačiti.

Zdravlje: Moguća nesanica, nervoza.

Ribe

Posao: Više puta proverite kontakte i komunikaciju preko tehničkih pomagala, mogući su previdi i nesporazumi.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan za rešavanje eventualnih partnerskih dilema, jer nij eisključeno da druga strana pokrene neka pitanja na koja ne možete izbeći odogovore.

Zdravlje: Iscrpljenost, moguća glavobolja.