Svi mislili da su zvezde večeri Pit i Kluni, a onda su se pojavile njih 2: Više niko nije gledao u napumpano lice Breda

Amal Kluni i Ines prvo su zavele najveće holivudske šmekere, a onda su im ukrali svu pažnju na crvenom tepihu!

Objavljeno: 01.09.2024. 23:31h 02:22h
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bred Pit i Džordž Kluni demonstrirali su na delu zašto važe za najveće frajere u Holivudu! Naime, pojavili su se na 81. Filmskom festivalu u Veneciji povodom premijere njihovoj novog zajedničkog filma "Wolfs" i to u crnom od glave do pete. Njihova urođenja harizma očarala je prisutne, i dok su ovacije dolazile sa svih strana, neprikosnoveni tandem nije skidao osmeh sa lica.

Posle 16 godina dve glumačke legende ponovo dele kadar, a od ovogo ostvarenja se mnogo očekuje, jer je najskuplji televizijski film ikada napravljen - u njega je uloženo više od 200 miliona evra!

I dok se Kluni odlučio sa apsolutnu klasiku koja mu je odlično stajala i obrisala bar deceniju, Bred je malo eksperimentisao. I on je, takođe, odabrao uobičajno gornji deo odela, dok su pantalone imale široke nogavice, poput modela iz sedamdesetih. Osim toga, obuo je cipele sa kockactim vrhom i malom štiklom.

Iako vam cela kombinacija zvuči možda smešno ili ekscentrično zvuči, Pit je, po većini komentara sa društvenih mreža, to izneo na savršen način.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ali, najveći akcenat je bio na licu Breda Pita. Komentari su preplavili društvene mreže, gde se najčešće može pročitat kako je legendarni glumac preterao sa esktetskim korekcijama.

Međutim, iako se činilo da će upravo glavni glumci filma "Wolfs" biti glave zvezde ove godine u Veneciji, šou su im ukrale njihove lepše polovine! Naime, svetski mediji ne prestaju da bruje o Amal Kluni i Ines de Ramon.

Amal je blistala na premijer u raskošnoj žutoj haljini uz novu frizuru, te ljude svojom prirodnom lepotom i gracioznošću ostavile bez daha.

Sa druge strane, Ines je odabrala belu toaletu koja je pratila liniju tela i istakla sve njene obline. Uz ovaj izazovni autfit ukopila je zlatne sandale, dok su joj lokne neobavezno padale po ramenima, a osmeh sa lica nije skidala.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Konferencija o kojoj bruji ceo svet

Kluni i Pit su već tokom dana na konferenciji za medije napravili haos, sitgli su vodenim taksijem, fenomenalno stilizovani na sličan način, strpljivo su pozirali hordi fotoreportera, dok su na šmekerski način kroz blagi osmeh pozdravljali fanove.

foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Double date"

Veče uoči premijere Džordž i Bred su uživali u jednom ekskluzivnom restoranu u Veneciji sa svojim lepšim polovinama, a ukoliko sudimo po njihovim raspoloženim licima kada su ga napuštali, provod je bio odličan!

Amal Kluni i Ines de Ramon, poznate po svom besprekornom stilu, zablistale su u matching crnim slip haljinama na bretele, koje su bile oličenje ženstvenosti i elegancije. Njihov sofisticirani izgled bio je savršen kontrast ležernijim, ali jednako stilizovanim izdanjima njihovih partnera.

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Advokatica za ljudska prava Amal mlađa je od svog supruga Džordža 17 godina i u skladnom su braku već jednu deceniju, dok 29 godina mlađa Ines već neko vreme uživa u vezi sa Bredom Pitom.

Veče su završili u pravom venecijanskom stilu, vrlo veseli napustili su rastoran i to čamčićem, izmamivši osmehe svih prisutnih.

Još zanimljivih momenata ovog četverca pogledajte u galerij ispod:

FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: MvS / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia