Majka i otac je se odrekli zbog šok razloga, ona postala svetska zvezda: Svi Srbi maštali o njoj, u 56. je još vatrenija

Sabrina Salerno je bila odbačena od strane roditelja koji nisu bili spremni sa tu ulogu, kako su isticali, ali ona je, i pored svih trauma, uspela da osvoji svet!

Objavljeno: 29.08.2024. 16:37h 18:12h
Foto: Profimedia

Sabrina Salerno, pevačica koja je stekla svetsku slavu tokom 80-ih godina prošlog veka, slovila je za najseksepilniju damu toga vreme - njene bujne prirodne grudi bile su uvek u prvom planu. Do danas se gotovo ništa nije promenilo! Iako ima 56 godina, postala je samo još privlačnija!

U šestoj deceniji ima savršenu figuru, te kada objavila sliku u bikiniju, doslovno zapali društvene mreže, na kojima je prate milioni. Nikada se ne opušta, te izvajano telo ima zahvaljujući redovnim treninzima, a kada god bi da skine neki kilogram, praktikuje mediteransku ishranu.

foto: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial

Vlasnici legendanrnog hita "Boys" prognozirali su da će joj uspeh biti kratkog daha, jer je igrala na kartu provokativnosti. Međutim, decenijama kasnije, Sabrina je traženija nego ikada, peva svuda po svetu, a trenutno je na turneju po Americi.

– Ipak sam još uvek tu. I prodala sam 20 miliona albuma – ponosno je naglasila jednom prilikom.

Pogrešna slika

Takođe, pratio je glas dame koja često menja frajere, a zapravo je u životu imala svega tri ozbiljne veze, a već 30 godina je u srećnom braku.

- Moj suprug i ja zajedno smo već trideset godina. Ljudi su me oduvek pogrešno percipirali: smatram se više inteligentnom nego lepom. Nije istina da je u momživotu bilo mnogo muškaraca. Imala sam samo tri ljubavne veze uključujući i onu sa svojim suprugom - otkrila je nedavno u intervjuu za italijanske medije.

foto: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial

Vrtoglavi uspeh preko noći i uspešna dugogodišnja karijera

Sabrina Salerno rođena je 15. marta 1968. godine u Đenovi, Italija, i postala je jedno od najprepoznatljivijih lica pop muzike tog perioda.

Međutim, život je od malih nogu nije mazio. Sve do pete godine odgajala ju je tetka jer otac nije želeo da je prizna, a njena majka nije bila spremna da ima dete.

- Imala sam vrlo loš odnos s ocem... On je umro 2019., nedugo nakon što je pokušao da uspostavi kontakt sa mnom. Tražio je da mu oprostim, a ja sam upoznala njegovu porodicu... Ponovo smo postali otac i ćerka, ali ta veza trajala je samo tri meseca... Iznenada je preminuo - otkrila je Sabrina nedavno u jednom intervjuu, pa nastavila:

- Upoznala sam ga tek kao 12-godišnjakinja... Ja sam njega prva potražila. Nažalost, on tad nije želeo da ima nikakve veze sa mnom. Morala sam da insistiram na tome da napravi DNK test, na šta je on pristao tek kad sam ja imala 46 godina. Tad sam napokon uspela da dobijem službeno priznanje. Problematičan odnos s ocem dosta je uticao na mene. Tu otvorenu ranu nosila sam duboko u sebi godinama. Otac mi je govorio kako je 'moje rođenje bilo nesreća', a on u to vreme nije želeo da ima ćerku. Dugo sam se osećala napuštenom i potpuno ignorisanom - ispričala je Sabrina.

foto: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial

Nakon toga, otišla je da živi sa bakom i dekom u San Remo. Obrazovanje je bilo veoma bitno u njihovoj kući, pa je Sabrina pohađala filološku gimnaziju i učila engleski, francuski, španski i ruski jezik, a uporedo je išla na časove plesa. Sve do 17. godine kada su je spazili modni skauti.

Započela je svoju muzičku karijeru sredinom 1980-ih, a svetsku slavu stekla je 1987. godine zahvaljujući hit singlu "Boys (Summertime Love)". Ova pesma je postala ogromni hit u mnogim zemljama, dostigavši vrhove top-lista širom Evrope, pa čak i u Australiji. Pesma je prepoznatljiva po svom zaraznom ritmu i provokativnom video spotu, u kojem Sabrina pliva u bazenu u bikiniju, što je dodatno doprinelo njenoj popularnosti.

Album "Sabrina" iz 1987. godine, na kojem se nalazi "Boys", bio je uspešan i uključivao je nekoliko drugih hit singlova kao što su "Hot Girl" i "All of Me (Boy Oh Boy)". Sabrina je postala simbol ere "Italo disco" muzike, žanra koji je dominirao evropskom scenom tokom 1980-ih.

Tokom karijere, izdala je nekoliko albuma, uključujući "Super Sabrina" (1988), koji je takođe bio komercijalno uspešan, i "Over the Pop" (1991).

FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Printscreen Instagram - sabrinasalernofficial
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram /printscreen
FOTO: Printscreen/instagram

Uspešna i kao glumica

Pored muzičke karijere, Sabrina je bila aktivna i kao glumica. Pojavljivala se u nekoliko italijanskih filmova i televizijskih emisija, često igrajući uloge koje su naglašavale njen atraktivan izgled. Njena popularnost u muzici pomogla joj je da dobije uloge u raznim komedijama i TV šou programima u Italiji.

Srećan brak

Sabrina Salerno se 2006. godine udala za Enrika Montija, sa kojim ima sina. Iako je njen privatni život često bio pod lupom medija, Sabrina je uspela da zadrži određenu dozu privatnosti i da se fokusira na svoju porodicu i karijeru.

Sabrina je nastavila da se bavi muzikom i tokom 2000-ih i 2010-ih godina. Iako nije imala uspeh kao u ranim fazama svoje karijere, i dalje je bila popularna u okviru retro muzike i nastupa na događajima posvećenim muzici iz 1980-ih. Takođe je učestvovala u raznim reality programima i emisijama na italijanskoj televiziji.