Kako su na dan svadbe izgledali Bridžit i Emanuel Makron: Iz njihovih fotografija isijava ljubav

Na dan svadbe, Bridžit i Emanuel Makron izgledali su veoma srećno i zaljubljeno.

Objavljeno: 29.08.2024. 15:17h
Foto: Profimedia

Bridžit i Emanuel Makron imaju jednu od najlepših i najneobičnijih ljubavnih priča na političkoj sceni. Uprkos tome što je Bridžit 25 godina starija od Emanuela, njihov brak jedan je od najstabilnijih.

Upoznali su se kada ga je ona podučavala, u njegovoj školi u Amiensu. Francuski predsednik je tada imao 15 godina, a ona je u to vreme bila u braku sa čovekom sa kojim je dobila troje dece. Međutim, kako bi mogla da se uda za Emanuela, razvela se od prvog muža.

Njihov brak bio je prava senzacija kada se Emanuel sve više počeo pojavljivati u javnosti, prvo kao ministar, a zatim i kao predsednički kandidat 2016. godine, a mnogi su se zapitali i može li tako neobičan par biti autentičan. Iako je njihova privrženost osvojila skeptike, interes javnosti za prvi par koji menja norme - i spominjanje Bridžitinih ​​godina, nikada se nisu smanjili.

"Naravno da nismo idealan par. Biti par je komplikovano, to je svakodnevna borba (...) Kada imate veliku razliku u godinama, može biti još komplikovanije.", izjavila je Bridžit jednom prilikom.

Brak kao kruna ljubavi

Emanuel i Brižit su se venčali 2007. godine, godinu dana nakon što se ona razvela od bivšeg muža, koji je kasnije umro 2019. Pre prijema, Brižit je rekla da se Emanuel zahvalio njenoj deci što podržavaju njihovu vezu.

"Hvala što ste nas prihvatili, ne baš normalan par", rekao je.

Fotografije sa njihovog venčanja oduševile su javnost, a na njima se jasno vidi koliko su njih dvoje srećni zajedno.

Političar je istakao da je Bridžit njegovo "sidro".

"Za mene je veoma važno za moj lični balans da vam neko kod kuće svaki dan govori istinu", rekao je za CNN.

"Pristup istini je jedan od glavnih izazova. Neko sa svojim dubokim ubeđenjima i koja vas poznaje onakvim kakvi jeste i voli vas zbog onoga što jeste – ne zbog onoga što predstavljate ili vaše uloge ili vaših časti… To mi je veoma važno. To je moje sidro."

FOTO: Wikus DE WET / AFP / Profimedia
FOTO: Wikus DE WET / AFP / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Njih dvoje se često i u javnosti dodiruju, a oni koji su proveli vreme uz njih kažu da je njihova ljubav prava i da nema dileme da su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Bonus video: