"Dečko bi mi stalno govorio da smrdim iako sam se tuširala redovno: Kada sam saznala nameru, momentalno sam ga izbacila"

Ispovest devojke koja je doživela bolno ponižavanje od svog dečka. Nakon što je saznala istinu, momentalno ga je naterala da se spakuje i izađe napolje.

Objavljeno: 25.08.2024. 19:46h 22:29h
Autor:
Foto: Shutterstock

Jedna devojka izbacila je svog dečka iz stana, nakon što joj je on stalno govorio kako smrdi.

Na društvenoj mreži Redit, ona je govorila o svom problemu i trenutku kada je otkrila šta se zapravo krije iza toga što je na takav način vređa, iako se stalno tušira, stavlja antiperspirant i vodi računa o ličnoj higijeni.

Njenu ispovest prenosimo vam u celosti.

foto: itanistock / Alamy / Alamy / Profimedia

"Sa svojim dečkom sam više od godinu dana i sve je bilo odlično osim jedne stvari. Svaki dan, bar jednom, rekao bi mi da smrdim.

Kada smo se sreli, tuširala sam se svaki dan, ujutru nanosila običan dezodorans, prala zube tri puta dnevno. Sada sam toliko paranoična zbog lošeg mirisa da se tuširam najmanje dva puta dnevno, nanosim novi dezodorans za svakih nekoliko sati (imam podsetnik na telefonu), parfem i perem zube kad god jedem ili pijem nešto što nije voda.

Osećam se kao da ću poludeti. U početku nisam mislila da smrdim i ne mislim da sada smrdim, ali njemu nekako uvek smrdim? Bila sam kod doktora i on je rekao da nije ništa medicinski u pitanju. Iskreno, došlo je do tačke kada sam bukvalno gurnula svoju ruku u lice prijatelja i porodice pitajući da li smrdim loše, svi kažu da nikako ne smrdim, a jedan prijatelj je čak rekao da mirišem kao u parfimeriji.

Postajala sam tako paranoična. Nije želeo čak ni da se mazi sa mnom jer bi mi konstantno govorio kako užasno smrdim.

foto: blickwinkel / Alamy / Alamy / Profimedia

Sačekala sam da jutros da komentar da bih mogla da razgovaram sa njim. Prošlo je manje od sat vremena nakon buđenja kada je rekao: "Bože smrdiš". Pritom, namerno sam se već istuširala i u tom trenutku kada je pridikovao, ja sam bila najčistija osoba na planeti.

On se sav uspaničio i uznemirio, a na kraju sam izvukla iz njega da je to ono što je njegov otac uvek govorio svojoj majci. Očigledno mu je otac rekao da je to sigurna tehnika da te žena nikada ne napusti jer će se "osećati suviše nisko da bi te prevarila, voleće samo tebe i uvek će biti čista."

Nepotrebno je reći da njegov otac nije u pravu. Spakovao je svoje stvari i iselio se iz kuće istog dana."

Komentari su odobravali njenu odluku da ga istera. Jedan komentator je napisao: "Sra**e. Njegov otac ga je u suštini pripremao da bude emocionalni zlostavljač. Tako mi je drago što ste to završili; nadamo se da će naučiti iz ovoga, dok je drugi komentator napisao: "Zamislite da kažete devojci da smrdi da biste je naterali da vas više poželi. Je**te ljudi su glupi"