Vesnu Čipčić muž je ostavio posle 23 godine braka i oženio ćerku čuvenog glumca: Šuškalo se da je zbog nje rasturio brak

Bivši muž Vesne Čipčić uživa u ljubavi sa ćerkom čuvenog glumca, Petra Kralja.

Objavljeno: 25.08.2024. 13:40h
Foto: Youtube Printscreen / ljsamardzic

Čuvena glumica Vesna Čipčić godinama je bila u braku sa Aleksandrom Sašom Alačem, sa kojim je dobila sina i ćerku. Mešutim, njihovoj ljubavi ubrzo je došao kraj.

Aleksandar je, nakon razvoda, sreću pronašao kraj rediteljke Milice Kralj, ćerke pokojnog glumca Petra Kralja, a pričalo se da je upravo afera sa Milicom dovela do kraha njegovog braka sa Vesnom.

- Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine. To je nešto što je ostavilo dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i izuzetno neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam zbog dece, žao mi je, jer sve nije moralo tako, ali bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli - rekla je svojevremeno Vesna a bivši muž Vesne Čipčić nikada nije u javnosti govorio o tom braku.

Niko od aktera priče nikada nije komentarisao ove navode, a Milica i Aleksandar i danas uživaju u ljubavi dugoj 15 godina.

Bonus video: