"Imam 34, a on 77: Nisam sa njim zbog para, samo me dekice mnogo uzbuđuju, a najviše volim kada putujemo i kupujemo"

Ovo je priča o paru kojem razlika u godinama nije problem za pravu ljubav. Kako ona tvrdi nije tu zbog novca, već zato što je privlače stariji, a posebno on.

Objavljeno: 22.08.2024. 09:53h
Autor:
Foto: Printskrin@Love Don't Judge/YouTube

Par, koji je podelio svoju priču na Jutjub kanalu "Love Don't Judge", prvi put se spojio na aplikaciji za upoznavanje, a nakon skoro 10 godina veze, razliku u godinama uopšte ne vide.

Amerikanka je rekla da nikad nije očekivala da će ući u ozbiljnu vezu s nekim znatno starijim od nje, međutim - nikad ne reci nikad. Imani (34) i Lari (77), par su već gotovo deset godina - iako su "golupčići" svoju vezu ovekovečili tek nakon nekoliko godina

foto: Printskrin@Love Don't Judge/YouTube

"Uopšteno su mi stariji muškarci privlačniji, a on je privlačan stariji gospodin. Kad sam ga upoznala, nije me razočarao", rekla je Imani.

Između njih je 43 godine razlike, ali insistiraju na tome da im to ne smeta, pogotovo jer dele slične interese i njihova je veza ojačala zahvaljujući odličnoj komunikaciji.

Par voli da putuje zajedno - bilo da je reč o odlasku u Dubai, ili prestonicu ljubavi, Pariz.

"Najveličanstvenija stvar kojom me počasti su šoping putovanja u Parizu. Retko mi kad kaže "ne" - kaže Imani, a prenosi britanski "San".

foto: Printskrin@Love Don't Judge/YouTube

Zaljubljeni dvojac, koji se nedavno verio u Francuskoj, otkrio je da pogledi dok su napolju nisu ništa neuobičajeno.

S više od 40 godina razlike između njih, par je svestan kako razlika u godinama može uticati na budućnost.

"Sasvim je prirodno brinuti se za nečije zdravlje dok stari", rekla je Imani.

foto: Printskrin@Love Don't Judge/YouTube

"Ako ikada dođe vrijeme da krenemo svako svojim putem, izlazila bih sa ženom, biseksualna sam, niko ne bi mogao da se meri sa Larijem - dodala je.

Sad jedva čekaju da isplaniraju svoje venčanje i Larijev odlazak u penziju kako bi mogli putovati svetom i provoditi kvalitetno vreme zajedno.

Prema Lariju i Imani, čak su i oni koji su im bili bliski u početku bili skeptični u pogledu njihove veze, često ubeđeni da romansa neće potrajati. Ali imali su dosta podrške kasnije od prijatelja.

Ova 34-godišnja ljubiteljka umetnosti tvrdi da, iako joj neki kažu da je sa njim samo zbog para, ona tvrdi da nije, niti se ponaša kao njegova domaćica.

"Naš odnos je drugačiji, ljudima je neprijatno zbog drugačijeg", rekao je Lari.

Ceo video možete pogledati ispod: