Nakon skandala zbog kojih je počela ljudima da se "gadi", isplivali šok snimci slavne glumice: Vrlo neprijatno ponašanje

Nakon što je slavna glumica napravila skandal tokom promocije svog novog filma, isplivali su šokantni snimci glumice koji prikazuju njenu vrlo nepristojnu stranu.

Objavljeno: 16.08.2024. 12:50h 12:52h
Autor:
Foto: Printskrin@DP/30: The Oral History Of Hollywood/YouTube

Slavna glumica Blejk Lajvli ponovo se našla na meti kritika, a sve zbog svog nepristojnog ponašanja tokom davanja intervjua.

Sada Tiktokom kruži snimak njenog intervjua iz oktobra 2017. godine, na kojem je njeno ponašanje u stilu "zle devojke" navodno podstaknuto nespretnim novinarskim pitanjem.

U to vreme promovisala je svoj triler "All I See Is You", a neki obožavaoci tvrde da je intervju "težak za gledanje."

foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stvari su postale neprijatne nakon što ju je novinar zamolio da mu odgovori koju vrstu uloga se nada da će dobiti "u narednih pet godina."

"Da li se osećate slobodnom da isprobate sve?", pitao je novinar, na šta je Lajvli izgledala zatečeno pitanjem i zakolutala očima.

"Šta vam to znači?", pitala je novinara, koji se tada zbunio i pokušao da objasni da ga zanima da li je voljna izaći iz svoje zone komfora i isprobati nešto novo na ekranu.

"Mislim, očigledno je da nećete pevati ako mislite da ne znate pevati," našalio se novinar, na šta ga je glumica brzo podsetila da ona "peva" u filmu "All I See Is You."

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Izgledala je pomalo razočarano te je sarkastično pitala novinara da li je uopšte pogledao film pre nego što je dogovorio intervju s njom. "Gledao sam film," insistirao je novinar.

Lajvli je zatim dobacila pogled nekome ko se nalazio iza kamere, zatim se nasmešila i rekla novinaru: "Na kraju ovog intervjua ćemo napraviti kviz znanja."

"Možete napraviti kviz o svakoj minuti filma," odgovorio joj je novinar uz nervozan osmeh.

Blejk Lajvli se trenutno suočava i sa mnoštvom kritika zbog njenog najnovijeg filma “It Ends With Us”, snimljenog prema istoimenom romanu Kolin Huver.

Fokusirajući se na generacijski ciklus porodičnog nasilja, priča prati vlasnicu cvećare Lili Blum, koju igra Blejk Lajvli, dok se suočava sa nasilnom vezom sa Rilom Kinkeidom, kojeg igra Džastin Baldoni.

Problem je nastao jer je promovisala film kao ljubavni, iako je važan deo tematike porodično nasilje.

Takođe je Blejk koristila film da promoviše i svoje proizvode za negu, što je naišlo na žestoke reakcije ljudi, ističući da im se "gadi" to što radi.

Zbog svega toga, sad su njeni prethodni intervjui pod lupom obožavalaca, uključujući i jedan iz 2016. godine, koji mnogi opisuju kao vrlo neprijatan.

Novinarka i glumica su razgovarale o filmu “Café Society”, koji je izašao u vreme snimanja intervjua. Na početku videa, novinarka je Lajvlijevoj čestitala na trudnoći i "malom trudničkom stomačiću," na šta joj je glumica uzvratila iste čestitke, iako novinarka vidljivo nije bila trudna.

Bonus video: