Jelisaveta Orašanin, Dženifer Lopez i Džesika Alba obožavaju ovaj par ružnih farmerki: Vladaće celom narednom sezonom

Ovaj par farmerica nastaviće da suvereno vlada u narednoj sezoni.

Objavljeno: 14.08.2024. 12:29h
Foto: Printskrin@vanessamferraiolo/Instagram

Svake sezone stiže novi set mikrotrendova. Iako oni opstaju kratko, postoji neki koji su izdržljiviji od ostalih i tako traju nekoliko sezona.

Uzmimo u obzir barbikor, koji je suvereno vladao čak tri sezone(što je dovoljno za mikrotrend). Ovog puta, izgleda da svedočimo istom slučaju, sada u formi bureta, konkretno: bačvasti džins ili ružne farmerice.

foto: Stoianov/gamr / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Teksas nema tendenciju da se toliko menja. Jednom kada pronađete savršen par laskavih farmerki ravnih nogavica, malo je razloga da tražite nešto drugo. Ali sada se istakla posebno jedna nova koju poznate ličnosti ne žele da odlože. Ova neobična silueta ističe se visokim strukom i lepršavim nogavicama.

foto: Printskrin@stylemachine_/Instagram

Iako možda ne zvuči tako, farmerke sa bačvastim nogavicama odmah vam laskaju, bez obzira na vašu veličinu ili stil. Široke, zakrivljene noge kombinuju neku vrstu nonšalancije. Ako tražite vizuelni dokaz, pogledajte Sijenu Miler u Londonu u paru širokih farmerki, pored klasičnog blejzera i špicaste čizme.

foto: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored nje, Dženifer Lopez takođe je prava ljubitelljka ovog modela. Kao žena muzičarka, ove farmerice pomalo evociraju na hiphop, koje Dženi iz bloka često referiše kroz žanr svoje muzike.

foto: Printskrin@jagodenamagli/Instagram

Takođe, naša glumica Jelisaveta Orašanin, viđena je prošlog meseca kako nosi ovaj zanimljivi kroj, dok je bila na odmoru. Glumica je viđena sa trendi ribarskim šeširićem i šljaštećim topom.

Ovaj kroj farmerica nastaviće da vlada i u narednoj sezoni. Izgleda da se iz ružnog pačeta konačno razvio prelepi labud.