Ove jeseni samo će se jedan komad isticati: Donosimo vam 5 predloga za izgled vredan svake pažnje

Donosimo vam 5 predloga za nošenje prsluka, za izgled vredan svake pažnje.

Objavljeno: 14.08.2024. 09:31h
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jesen nam se polako približava. Iako je napolju i dalje 40 stepeni, nije loše razmišljati o novom izgledu kojim ćete zablistati kada dođu hladniji dani. Ako razmišljate šta kupiti, mi imamo predlog za vas- investirajte u prsluk za odelo!

Odevni predmet koji je inspirisan muškom odećom je vladao na sceni uličnog stila i primećen na skoro svima (i mislimo na svima), od slavnih ličnosti, do modnih devojaka, influenserki i stilizovanih devojaka koje viđamo na ulicama svakodnevno. Sudeći po dizajnerima kao što su Dior, Prada i Ralf Loren, očekujemo da prsluk suvereno vlada i u narednoj sezoni.

Samo prošle nedelje u Kopenhagenu, moderne Dankinje su dodale svoj prepoznatljivi skandinavski obrt ovom osnovnom predmetu, uparujući ga sa svime, od uglađenih bermuda do minića. I ove sezone, tradicionalne duboke V siluete nisu jedine dostupne opcije. Neki su takođe opremljeni laskavim četvrtastim izrezima ili čak halter izrezima (nagoveštaj ključne kosti je uvek dobrodošao).

U nastavku vam donosimo neke predloge kako da nosite prsluk naredne sezone i budete najstilizovanija osoba gde god da se pojavite:

Četvrtast izraz u kaki boji

Kaubojski stil

Bela majica kao baza

"Ništa ne izgleda bolje i bogatije od pliša"- Tom Ford

Rolka i prsluk

Bonus video: