Isplivala fotka Tanje Bošković od pre 40 godina, u kupaćem: Bez silikona, potpuno prirodna, sa licem i telom iz snova

Slavna glumica Tanja Bošković u mladosti je izgledala kao milion dolara.

Objavljeno: 11.08.2024. 11:49h
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Glumica Tanja Bošković oduvek važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a sada se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija stara otprilike 40 godina.

Naime, jedna Instagram stranica objavila je fotografiju Tanje Bošković staru skoro četiri decenije, a ono što je izazvalo opštu pometnju je da se četrdeset godina kasnije glumica gotovo uopšte nije promenila.

Mnoge je oduševila činjenica da je Tanja na fotografiji potpuno prirodna, za razliku od vežine današnjih devojaka, koje iza sebe imaju niz estetskih zahvata.

Inače, glumica je poznata po svojim jasnim stavovima, pozitivnoj energiji i korisnim savetima koje daje naročito ženama.

FOTO: Youtube Printscreen / Blackwaveification
FOTO: Youtube Printscreen / Aleksandar Nikolić
FOTO: Kurir / Marina Lopičić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Printscreen/youtube/rts zvanični kanal
FOTO: Kurir/Dragan Kadić
FOTO: ATA Images / Antonio Ahel

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga - izjavila je ona jednom.

Tanja danas ima 71 godinu, a još uvek je jednako lepa kao u mladosti.

Bonus video: