"Imam 60, a moj dečko 56 godina: Majka mu ne dozvoljava da spava sa mnom, a u njihovoj kući me sačekao šok"

Ispovest žene kojoj svekrva ne dozvoljava da spava sa mužem prepuna je zanimljivih detalja.

Objavljeno: 08.08.2024. 16:42h
Foto: Shutterstock

Šta kada uvidite da veza koju negujete ne ide napred i to zbog njegove porodice? S tim se pitanjem kolumnistkinji Abigail Van Buren javila čitateljka koja se pita: Je li njen muškarac vredan tolike žrtve i hoće li ikada imati normalan život s njim?

"Divim se tvojoj duhovitosti i cenim tvoju iskrenost, zbog čega ti i pišem. U vezi sam već 4 i po godine. On ima 56 godina, a ja 60. Nadam se zajedničkom životu s njim, braku, vlastitom domu i svemu što ide s tim", napisala je u pismu čitateljka koja se potpisala pseudonimom "Nemirna".

foto: Shutterstock

Kako navodi, jedina prepreka do njene potpune sreće je njegova obaveza da se brine o svojim starim roditeljima i pomogne im da ostanu u svom domu. Naime, to im je obećao pre puno godina.

"Isprva mi je bilo u redu čekati da završi tu obavezu prema njima i radovati se vremenu koje ćemo provesti zajedno. Pokušala sam mu pomoći. Čak sam se preselila u kuću njegovih roditelja. Živela sam s njih troje, budući da sam školovana negovateljica, ali njegova majka je bila nepodnošljiva. Iako je to bila njena ideja da se preselim, postalo je očigledno da nije želela moju pomoć u ničemu. Čak mi je zabranila ulaz u ‘njenu’ kuhinju", napisala je Nemirna.

No, nije to najgore što joj se moglo dogoditi. Provela je šest meseci spavajući u zasebnoj sobi, odvojena od njenog 56-godišnjeg dečka.

"U njihovom svetu, ako nisi u braku i imaš odnose, grešnik si koji ide u pakao. Naravno da smo to radili diskretno, ali očigledno ne dovoljno diskretno."

"To je bila noćna mora. Još se puno toga dogodilo, ali na kraju sam izbačena iz kuće bez ikakve najave. Da skratim: ne znam mogu li još dugo čekati na život s njim kakav želim. Ko zna koliko će to trajati. Gubim veru da će ikad uspeti. Šta mi savetuješ?" završila je svoju ispovest ova nesrećna žena.

Odgovor koji je usledio je posve očekivan. "Ti i tvoj dečko ste odrasli ljudi i imate pravo na intimni život ako to želite. To što je dopustio majci da te izbaci iz kuće bez najave je alarm za buđenje. Nije ima hrabrosti objasniti joj da će, ako ti odeš, i on otići. Četiri i po godine je dovoljno dugo čekati nekoga. Ako želiš život kakav opisuješ, tvoje šanse će biti puno bolje ako nastaviš tražiti muškarca koji je dostupan, jer ovaj očiglednonije", odgovorila je Abigail Van Buren.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video: