"Sponzoruša od 28 uhvatila na dete mog jedva punoletnog sina": Majka povukla šok potez, a onda se desio neočekivan obrt

Objavljeno: 08.08.2024. 12:11h 13:26h
Foto: Shutterstock

Život nam često donosi nepredvidive situacije, pa se tako i jedna majka suočila sa situacijom koju ni u snu nije očekivala. Naime, njen naslednik bio je posvećen školi, upisao je fakultet i nije imao ozbiljnu vezu, a onda je na početku njegovih studija, dok je još bio brucoš, saznala da je sa 19 godina napravio dece deceniju mlađoj devojcu:

- Moj sin je napumpao neku sponzorušu koja se nadala da će živeti od novca mene i mog supruga. Moj sin ima 19 godina i studira, vozi kola koja smo mu mi kupili i živi u stanu koji smo mi kupili. Ona ima 28 godina i odmah je htela da se useli sa njim. Fino smo rekli sinu da nam vrati ključeve od stana i ključ od kola i da ima mesec dana fore da se zaposli i da nađu novi stan - napisala je na sajtu "Ispovesti", pre nešto više od godinu dana.

foto: Shutterstock

Međutim, svog sina je štitila, dok je za sve bila kriva ta devojka, koju je neprestano isticala da je sumnjivog morala.

"Naravno sponzoruša kada je to čula odmah ga je ostavila i abortirala je. Htela je sve na gotovo neće da radi i da se muči. Naš sin je ljut na nas i ne vidi da je ona htela da ga iskoristi da bi sebe obezbedila. Zaista ne volim da sudim drugima ali ona je izoperisana od glave do pete. Ogromne grudi, ogromna usta. Oblači se kao da glumi u filmovima za odrasle - nastavlja svoju ispovet žena i pita se odakle joj novca za sve te estertske korekcije, kada nije zaposlena.

foto: Shutterstock

"A još ne radi, ko joj je platio sve te operacije? Odmah se iz aviona vidi da je ili pr*stitutka ili da ima sponzore", zaključila je ova majka, a ispod njene objave pojavilo na na stotine komentara.

Većina je, zapravo, osudila, jer ni za šta nije krivila svog sina, koji je imao odgovornosti koliko i ta devojka. Samo nekoliko osoba je podržalo, pohvalivši je da je ispravno postupila. A samo neki od komentara su:

"Čuj "napumpao", taj izraz mnogo govori o vama"

"Očigledno da si ti ovde najveći problem, jer je sin hteo da preuzme odgovornsot."

"Izražavanje mnogo govori o osobi."