Kada je Kristina zavela 13 godina mlađeg Marka nema ko joj nije zamerio: "Umesto muža i dece, ona u Grčku odvela njega"

Kristina Kavaliri je odlučila da počasti svog dečka Džeja Katlera jednim romantičnim putovanjem u Grčku

Objavljeno: 07.08.2024. 08:33h
Autor:
Foto: Pritnscreen/Instagram

Kristina Kavaliri je popularna televizijska ličnost koja je jedno vreme imala i svoju rijaliti emisiju na E! televiziji. Dugo se spekulisalo da je vara suprug Džej Katler sa kojim ima troje dece.

Pričalo se da godinama žmuri na njegove avanture, dok je decu rađala pokušavajući da izleči bračne probleme. Međutim, izgleda da joj je sve to dosadilo 37-godišnjoj Kristini koja je odlučila da život počne iz početka.

foto: Pritnscreen/Instagram

Tako je nedavno počela da se zabavlja sa Markom Estersom, 24-godišnjom TikTok zvezdom.

Kristina je počela da se zabavlja sa Markom početkom ove godine, a njihovo upoznavanje je više nego čudno. U jednom potkastu je ispričala kako je videla TikTok na kojem je Mark, te da je posle poželela da ga upozna.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kada su njih dvoje započeli vezu, svima je bilo jasno da je Kristina našla savršen način da se oporavi od razvoda, ali niko nije računao na to da će biti trn u oku mnogima jer je ušla u vezu sa 13 godina mlađim dečkom.

"Da sam muškarac i da imam devojku koja je mlađa od mene, nikome ne bi smetalo. To stvarno nije fer," izjavila je jednom Kristina.

Ali ova rijaliti zvezda nije dopustila da je to poljulja, pa ovo leto obilazi svet sa Markom koji strpljivo pozira sa njom i njenom decom.

Tako je par ovo leto posetio i Grčku, dok su njihove vrele fotke sa Santorinija izazvale niz negativnih komentara: "Umesto da šeta sa mužem i decom, ona je ovog dečaka odvela na letovanje."

Ali Kristina ne dopušta da je poljuljaju loši komentari, ona je odlučila da uživa u životu i to joj odlično ide od ruke.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram