Kim Kardašijan i verenica najbogatijeg čoveka na svetu mogu da letuju gde požele, a baškare se na mestu gde svi Srbi idu

Kim Kardašijan i verenica najbogatijeg čoveka na svetu mogu da letuju gde požele, a izabrale su destinaciju na koju svi Srbi idu.

Objavljeno: 06.08.2024. 18:28h
Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Iako smo navikli da fotografije poznatih ličnosti gledamo sa najluksuznijih destinacija, Kim Kardašijan je odlučila da svoj odmor provede tamo gde i većina Srba - u Grčkoj.

Rijaliti zvezda je objavila seriju fotorgafija iz Grčke gde letuje sa Loren Sančez i Oliviom Pireson.

"Grčka ovog leta", napisala je uz fotografije koje su oduševile mnoge.

Pored toga što je objavila svoje i fotografije sa prijateljicama, Kim Kardašijan je fotografisala i mačke, ali i koze koje su je očigledno oduševile.

Inače, Kim je veoma bliska sa osnivačem "Amazona" Džefon Bezosom i njegovom verenicom Loren.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je pre dve nedelje stigao na Mikonos, a na odmoru je i njen bivši muž Toni Gonzales sa svojom suprugom. Svi zajedno su nedavno slavili fakultetsku diplomu Nika, kog je bivša TV voditeljka dobila sa Gonzalesom, NFL zvezdom.

Sančez i Toni dobili su sina Nika 2001. godine. Nakon razvoda on se ponovo oženio bilo je to 2007. godine.

Dok je razvod bio u toku, ona i Bezos objavili su da su u vezi. Milijared je tada najavio i da se razvodi od supruge Mekenzi Skot sa kojom je bio 25 godina u braku. Vest o veridbi bivše TV voditeljke i jednog od najbogatijih ljudi na svetu objavljena je u maju prošle godine.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video: