Dok je sa tribina navijala za Noleta, Šeron Stoun privukla pažnju mase: "Hvala na podršci, ali si mogla i da se uljudiš"

Holivudska glumica podelila je fotografiju porodice Đoković i Novaku uputila reči podrške i divljenja, a nju su napali zbog izdanje u kojem je došla

Objavljeno: 06.08.2024. 12:44h
Autor:
Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Holivudska glumica Šeron Stoun podelila je fotografiju porodice Đoković i Novaku uputila reči podrške i divljenja.

Novak Đoković u 37. godini života uspeo je da pobedi mladog Španca Karlosa Alkaraza u napetom finalu i osvoji jedinu titulu koja mu je u karijeri nedostajala - zlatnu medalju na Olimpijskim igrama.

Među navijačima na tribinama u Parizu su se istakli holivudska glumica Šeron Stoun (66), glumac Džon Travolta i bivša američka teniserka Serena Vilijams.

Poznate američke zvezde budno su pratile finale teniskog turnira ovogodišnjih Olimpijskih igara, a najviše pažnje privukla je Šeron Stoun, koja je podigla nogu u krilo i pokazala da je bosa.

foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica je za ovu priliku obukla odelo upečatljivog cvetnog dezena, dok su Serena i Džon odabrali crne odevne kombinacije.

Ispod Tviter objave gde je Šeron izula obuću i bosu nogi podigla na krilo, nizali su se različiti komentari, a neko od srpskih pratilaca je napisao "Hvala na podršci, al mogla si i da se uljudiš."

Koliki je utisak na zvezdu 'Niskih strasti' ostavio Novakov trijumf, ali i koliko ju je dirnula emotivna scena koja je usledila kada se Đoković bacio u zagrljaj svojih najmilijih – postalo je jasno danas kada je glumica na svom Instagram profilu podelila sledeće.

– Meč života – napisala je Šeron kratko i jasno ispod fotografije koja otapa i najledenija srca, a na kojoj najbolji teniser sveta u suzama grli svoju ćerkicu Taru.