Kad su joj rekli da se zahvali na turskom, Tijana Bošković je šokirala reakcijom: Komšije otkrile istinu o njenom životu

Dobra, skromna, temperamentna i velikog srca, kažu da je takvi epiteti prate od malena pa do danas

Objavljeno: 04.08.2024. 19:02h 12:45h
Autor:
Foto: preentscreen/Instagram

Odbojkašice su danas izgubile meč od Kine na Olimpijskim igrama, a Tijana Bošković je pokazala ponovo da je najbolja odbojkašica sveta.

Osim maestralne igre za reprezentaciju Srbije, u Tursku se vratila sa dve individualne nagrade, proglašena je za najboljeg korektora i najkorisniju igračicu. Veliki broj novinara i navijača dočekao je novog svetskog prvaka u Istanbulu, a od Srpkinje su tražili da pošalje i neku poruku na njihovom jeziku. - Ne, ne, ne - odgovorila je Tijana.

Tad su se svi iznenadili rekacijom, ali je naposletku rekla "Hvala" na turskom jeziku.

foto: Printscreen Instagram / coti_18

Svako prvenstvo u odbojci praćeno je i u Bileći, rodnom mestu Tijane Bošković. Atmosfera je uvek uzavrela onog momenta kad je Srbija postala šampion i kad je ova Hercegovka proglašena za najbolju u svetu.

Njene komšije su preponosne na nju i kažu da je ona njihovo dete, presrećni su i preponosni na nju.

foto: Profimedia

"Tijana je naše dete, ponosni smo na nju, ponosna je Srbija, ponosna Republika Srpska. Ona se nije promenila, uvek je ostala ista. Ona je bila dobra, vatrena, impulsivna devojčica. Takve je i ostala. Sećamo se da je i kao mala bila skromna i dobra. Takva je i ostala, nju slava nije promenila", rekla je komšinica za BN tv.

I pored svih uspeha - nije se promenila, kako tvrdi njena nekadašnja saigračica Ljiljana Ranković.

- Mi se i dan danas družimo, ja im uvek čestitam jer su to izuzetne devojke iz normalnih porodica, fino vaspitane. Tijana Bošković, koja je najbolja odbojkašica sveta, nije se promenila. Neko bi na njenom mestu rekao

"Pa dobro, igrale smo pre 10 godina..." Ali nije taj tip, ona ima neke vrednosti. Drago mi je što je svaka od njih uspela, a meni je još draže kao igraču što sam bila s njima na terenu.