Tamara Globa otkrila koji znak će imati ubedljivo najviše sreće u avgustu: Ostvariće ono što su dugo potajno želeli

Tamara Globa, jedna od najpoznatijih astrološkinja u Rusiji, nedavno je otkrila da će avgust biti fenomenalan za - Lavove!

Objavljeno: 04.08.2024. 15:07h 15:39h
Foto: Printsreen Youtube - Tamara Globa's Center

Tamara Globa, jedna od najpoznatijih astrološkinja u Rusiji, nedavno je otkrila da će avgust, iako srećan za mnoge znakove Zodijaka, biti zaista veličanstven za samo jedan znak.

U avgustu će horoskop posebno obradovati Lavove, od kojih većina u ovom letnjem mesecu slavi rođendan. Tamara Globa ističe da će za pripadnike ovog znaka sledeći mesec biti zlatno vreme i razdoblje blagostanja i opšteg napretka.

Ljubavni horoskop za avgust za Lavove

Globa vam savetuje da se u prvoj polovini meseca fokusirate na svoj privatni život. Od 1. do 15.8. posebno je dobro razdoblje za izražavanje osećanja, jačanje veza i romantične spojeve.

foto: Shutterstock

Ako još niste u braku ili ozbiljnoj vezi, ovo je odlično vreme da upoznate nekoga s kim možete izgraditi nešto lepo. Ako vam se neko već dugo sviđa, vreme je da to priznate – ishod bi trebalo da bude pozitivan.

Zauzeti Lavovi trebalo bi da zaprose voljenu osobu ili predlože zajednički život, pogotovo imajući u vidu činjenicu da će u avgustu s vašom drugom polovinom vladati ljubavna idila i potpuno razumevanje. Prvu polovinu meseca svakako posvetite svojim najdražima i priredite im prijatno iznenađenje.

Poslovni i finansijski horoskop za avgust za Lavove

U profesionalnoj sferi druga polovina meseca biće posebno plodna. Poslovni uspesi dolaze do izražaja, a svi vaši projekti i nastojanja biće nagrađeni uspehom. Radni raspored će svakako biti vrlo gust, ali s druge strane, to će vam doneti i veću zaradu i postaviti temelje za vaš dalji napredak.

foto: Printscreen Instagram - Tamara Globa

Savet astrologa je da izbegavate spontane kupovine i beskorisne troškove kao i da optimizujete svoje finansije – dugoročno će to doneti rezultate.

Avgust je svakako mesec sreće, što znači da će vam se finansije neočekivano poboljšati – očekuje vas iznenadni dobitak. Iskoristite svaku priliku da poboljšate svoje materijalno blagostanje i imajte na umu da će se prilike pojaviti na najneočekivanijim mestima, piše Atma.hr.