Ona je žena koja urnisala muža trošenjem: Slavni pevač radi samo da zadovolji njenu ćud, kažu da je neprepoznatljiv više

Nakon što se oženio, kažu da je slavni pevač neprepoznatljiv. Supruga ga kontroliše, zabranila mu je da se druži i podređen je samo njoj.

Objavljeno: 03.08.2024. 09:15h
Autor:
Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je nastupao na raskošnoj svadbi za Ananta Ambanija, čuvenog sina indijskog milijardera, izvori su potvrdili spekulacije o tome da slavni pevač ostaje bez novca.

Pevač Džastin Biber morao je da prihvati ovu ponudu od vrtoglavih 10 miliona dolara, jer mu ponestaju sredstava na računu, zbog toga što njegova trudna supruga Hejli Biber troši previše mnogo.

foto: Profimedia

Dva izvora bliska Biberu su za britanski "Dejli Mejl", tvrdila da zvezda postaje sve očajnija zbog prevelikog trošenja novca.

"Hejli ozbiljno troši novac", tvrdi jedan izvor. "Potrošila je desetine miliona na privatne avione da bi letela širom sveta, uključujući i jedan let samo da bi otišla kod određenog manikira."

Štaviše, Biber naizgled više nije muzički titan kakav je nekada bio – nešto za šta su oba izvora potvrdila da je kriva Hejli.

"Izolovan je od svojih prijatelja i porodice. Trenutno je jadan jer je Hejli preuzela potpunu kontrolu nad njim. Izgubio je svoj identitet, kreativni nagon i nije inspirisan", tvrdi jedan izvor.

foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taj opis je svakako daleko od nekadašnjeg samouverenog dečaka od 12 godina koji se prvi put pojavio na bini 2009. godine, izvodeći svoj debitantski singl "One Time".

Biber nije objavio novi album od 2021. i nije bio na turneji od 2022., nakon što je prekinuo niz koncerata "Justice" zbog straha za svoje zdravlje.

Najavljujući otkazivanje svetske turneje, rekao je fanovima u septembru 2022. da mu je "zdravlje prioritet" nakon zastrašujućeg napada paralize lica izazvanog Remzi Hantovim sindromom – retkim neurološkim poremećajem.

Zatim, u januaru 2023., dogodio se još jedan šok: Biber je najavio da prodaje prava na ceo svoj katalog od 291 pesmu.

foto: Profimedia

Muzička investiciona kompanija 'Hipgnosis Songs Capital' navodno je kupila Biberovo životno delo za 200 miliona dolara. U zamenu, on više ne prima sredstava ni za jednu od pesama koje je objavio pre 31. decembra 2021.

Izvori su navodno bili iznenađeni odlukom o prodaji.

Uspešni muzičari tradicionalno gledaju da prebace svoje kataloge pred kraj karijere kada im neočekivani prihod može pomoći u finansiranju njihovog skupog načina života dok se povlače iz centra pažnje.

foto: B4859 / Avalon / Profimedia

"Džastinu je savetovano da ne prodaje. Hejli je odigrala ulogu u ubeđivanju da to uradi", tvrdi izvor.

U maju je par obnovio svoje venčane zavete na Havajima, a Hejli je otkrila svoju trudnoću i novi verenički prsten od 18 karata ovalnog reza za koji se procenjuje da košta 1,5 miliona dolara i da ide uz njen originalni 10-karatni dijamant po ceni od 600 hiljada dolara.