On je bivši muž najpoznatije beskućnice: Njega krivi za sve, al ruku pomirenja ne bi prihvatila ni da umire

Nekada je mamila uzdahe sa naslovnih strana a sada kopa po kontejnerima da bi preživela, uprkos svemu kaže da joj ničija pomoć ne treba, a naročito ne njegova

Objavljeno: 02.08.2024. 19:43h
Foto: Profimedia

Bivša manekenka Loni Vilison koja je sada već skoro deceniju živi kao beskućnica, ponovo je viđena na ulicama Los Anđelesa. Primećena je kako vuče kolica za kupovinu puna starih stvari i puši cigaretu. Na sebi je imala nekoliko slojeva garderobe i niz ogrlica i narukvica oko vrata i ruku, a na glavi je nosila kačket.

Nekadašnja lepotica bivša je žena zvezde planetarno popularne serije Bejvoč, Džeremija Džeksona, od koga se rastala 2014.godine, u braku su proveli manje od dve godine. Glumac je nadaleko poznat po ulozi Hobija Bjukenona, sina glavnog junaka hit televizijske emisije Bejvoč.

foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejli mejl je u maju dobio fotografije bivšeg modela kako rovari po kontejneru u potrazi za kozmetičkim i higijenskim proizvodima, uključujući flašu vodice za ispiranje usta. To je poprilično šokantan prelaz za ženu koja je nekada pozirala za časopise kao što su Glam Fit i Iron Man.

Samo nekoliko meseci pre toga, viđena je kako jede jogurt sa farbom rukama i luta gradom. Loni je takođe primećena kako kupuje u prodavnici gde sve košta 99 centi.

Manekenka je svojevremeno okrivila upravo svog bivšeg muža, glumca Džeremija Džeksona za pravac kojim je krenuo njen život u iskrenom intervjuu koji je objavio Ks17 Online, kada su je pitali gde su stvari krenule naopako.

foto: Chaos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Moj bivši muž. Udaja. Ja sam se barem razvela... sve me je to sredilo”, rekla je. Takođe je govorila za DailiMail.com o svojoj silaznoj putanji života, otkrivajući da je patila od mentalnog sloma živaca 2016. godine i da je bila ubeđena da neko šalje električne struje u njeno telo koje se mogu lečiti samo uzimanjem kristal meta.

Navodno je počela da živi na ulici otprilike u to vreme i od tada pati od zavisnosti, kao i problema sa mentalnim zdravljem.

„Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da pričam sa prijateljima, dobro mi je. Ne želim da mi iko pomogne“, objasnila je svoju tešku situaciju. „Mogu da živim sama. Ovde imam sve što mi treba."

Jedna od drugih Džeksonovih bivših, Sindi Kovač, osvrnuvši se na nesrećnu manekenku rekla je: „Zaista je tužno šta se dogodilo Loni i nikada nije dobila pomoć koja joj je potrebna."

Bonus video: